Minicamping Slingeland in Giessenburg
Boerencamping in de provincie Zuid-Holland

Kampeer u op minicamping Slingeland in Giessenburg, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland? Dan kampeert u op het mooiste plekje in deze provincie. Hier ziet u de zon opkomen en ondergaan, hoort u vogels fluiten die u niet kent, enzovoorts. U houdt het niet voor mogelijk, hier vindt u rust en ruimte, hier kunt u onthaasten. Als u dat allemaal wilt dan bent u op minicamping Slingeland in Giessenburg, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland op de juiste plaats.

Minicamping Slingeland in Giessenbrug, boerencamping in Zuid-Holland

 

Minicamping Slingeland in Giessenburg is gelegen in een schitterend natuurgebied. Het biedt fietsers bijna onbeperkte mogelijkheden om schitterende tochten te maken. Deze kleine camping met zijn 10 ruime plaatsen. Kinderen kunnen zich hier ook uitstekend vermaken. Zij kunnen het kleinvee lekker vertroetelen. Het sanitair op de camping bestaat uit 2 ruime, betegelde douches met thermostaatkraan en 2 af te sluiten wasruimtes met wastafel + mengkraan en 4 wc's.

Boerencamping Slingeland in Giessenburg, Zuid-Holland


Vanaf minicamping Slingeland in Giessenburg kunt u diverse bewegwijzerde wandel-en fietstochten maken. Maar zoals reeds eerder genoemd, hier in de Alblasserwaard en omgeving zijn de mogelijkheden bijna onuitputtelijk. Gaat u liever zwemmen of vissen dan kunt u naar de Slingelandse plassen. Of u gaat een mooie rondvaart maken over het riviertje de Giessen.

U wilt natuurlijk meer informatie over deze boerencaming in Zuid-Holland,
Bezoek dan eens de website van minicamping Slingeland in Giessenburg.

.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina