Minicamping Seebauer in Rossleithen
Boerderijcamping in Oostenrijk

Minicamping Seebauer in Rossleithen, een boerderijcamping in Oostenrijk is sinds kort geheel gemoderniseerd en pas nu in deze moderne tijd. Deze camping is schitterend gelegen aan een bergmeer, de Gleinkersee. Deze omgeving is een rustoord, er komen hier niet veel touristen. Minicamping Seebauer in Rossleithen, een boerderijcamping in Oostenrijk heeft 26 plaatsen voor caravans en een apart veld voor tenten.

minicamping Seebauer in Oostenrijk, boerderijcamping

 

De voorzieningen op Minicamping Seebauer in Rossleithen zijn schitterend. Ieder plaats is voorzien van een stroompunt, wateraansluiting en een afvoer. Er zijn twee sanitairgebouwen, één nieuwe in het hoofdgebouw en de andere op het kampeerterrein. Ook is er een mooi restaurant waar heerlijke maaltijden tegen een schappelijke prijs gekocht kunnen worden.

boerderijcamping Seebauer in Gleinkersee

 

In de omgeving van minicamping Seebauer in Rossleithen is het genieten geblazen. De schitterende Oostenrijkse bergen, de Gleinkersee met zijn kraakheldere water waarin u heerlijk kunt zwemmen, varen of vissen. Maar in de buurt kunt u ook Drakenvliegen, mountainbiken over de mooie bergweggetjes, u verzint het zelf maar. Genoeg te beleven voor een schitterende vakantie in Oostenrijk.

 

Wilt u meer weten over deze leuke boerderijcamping in Oostenrijk?
Bezoek dan eens de website van minicamping Seebauer in Rossleithen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina