Mini camping Polderflora in Alphen aan de Rijn
Een boerencamping in de provincie Zuid Holland

Jeanette Dijkshoorn en André Vrolijk heten u van harte welkom op minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn, een boerencamping in de provincie Zuid Holland. De camping is gelegen midden in het Groene Hart, op ongeveer 4 km van Alphen aan den Rijn. De camping is kleinschalig en kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Gasten kunnen ook verblijven in één van de drie houten huisjes op de camping. Volledig ingericht en elk op een eigen unieke locatie ! De 30 ruime toeristische plaatsen met elektra zijn verdeeld over een aantal velden. Negen plaatsen op het comfortveld en de overige plaatsen op drie verschillende velden op het terrein. De helft van het kampeerterrein is ingericht als natuurgebied: twee prachtige waterpartijen, omzoomd door riet, gele lissen en kattestaarten. Vanaf de meeste plaatsen is er vrij zicht op de vjivers, u kunt dan volop genieten van al het leven op en rond de vijvers. De conclusie van dit alles is dat u vanuit Minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn, een boerencamping in de provincie Zuid Holland de gehele omgeving kunt verkennen.

 

Comfortplaats op Minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn

Het sanitair op minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn is ruim en schoon en bestaat uit 5 damestoiletten, 4 herentoiletten, 1 urinoir, 6 douches, een babywasruimte, 4 afsluitbare wascabines en een grote wasruimte. Aan de achterzijde zijn zes afwasplaatsen en een uitstort voor het chemisch toilet. Gebruik van warm water en douches is gratis. Wasmachine en centrifuge zijn tegen een vergoeding te gebruiken. Verder is op het terrein een afsluitbare fietsenstalling, een hooiberg als binnenlocatie en folderruimte. Tegen vergoeding kunt u ook gebruik maken van het draadloze internet-netwerk. Alle plaatsen op deze boerencamping zijn voorzien van een ruim stuk kunstgras waarop de voortent of luifel geplaatst kan worden, 10A electra-aansluiting, en de comfortplaatsen hebben ook nog beschikking over een eigen watertappunt en vuilwater afvoer. Ook aan tent-kampeerders is gedacht, voor hen staan er picknicktafels en een koelkast met vriesvak klaar. De camping is groen en natuurlijk ingericht. Met ruimte voor zowel mens, dier als plant om vanuit die filosofie de naam Polderflora eer aan te doen.

 

De Hooiberg op boerencamping Polderflora in Alphen aan de Rijn.


Vanaf Minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn kunt u vele fietsroutes volgen die dwars door het Groene Hart voeren. Over kronkelweggetjes met knotwilgen, oude boerderijen, pittoreske dorpjes en met prachtige Hollandse vergezichten over de weilanden. Laat u verrassen door de schoonheid van Zuid-Holland. Maar ook voor stedenliefhebbers is er veel moois op korte afstand, in mum van tijd bent u in steden als Leiden, Gouda, Delft of Amsterdam. Omdat deze boerencamping mooi centraal gelegen is in de Randstad kunt u vele kanten uit voor een dagje weg. Wij geven hier enkele suggesties die op fietsafstand van de camping gelegen zijn: Historisch themapark Archeon, Vogelpark Avifauna, het recreatiegebied Zeegersloot en het schildpaddencentrum, allemaal in Alphen aan de Rijn.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zuid Holland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Polderflora in Alphen aan de Rijn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina