Minicamping Oudesluis in Oudesluis
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Oudesluis in Oudesluis, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland is een rustige en goed betaalbare camping, aangesloten bij de SVR, die op slechts 10 minuten rijden van het mooie Noordzee strand en de Waaddenzee ligt. De camping is uitermate gescjikt voor watersportliefhebbers, want er is prima viswater en er is een eigen aanlegsteiger bij minicamping Oudesluis in Oudesluis, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland aanwezig.

minicamping Oudesluis in Oudesluis, boerencamping in Noord-Holland

Minicamping Oudesluis in Oudesluis beschikt over 10 vrije kampeerplaatsen. Tevens zijn er 2 ruime stavaravans, 2 De Waardtenten of een Knauz tourcaravan te huur. Er zijn twee sanitairruimtes op de camping aanwezig. Voor uw gemak is er een kleine keuken voorzien van een magnetron en koelkast, een wasmachine en een wasdroger. Zoals het tegenwoordig ook hoort staat er een draadloos internet tot uw beschikking.

boerderijcamping Oudesluis in Oudesluis, Noord-Holland

Vertier is er natuurlijk genoeg in de omgeving van minicamping Oudesluis in Oudesluis, het viswater, het gebruik van uw eigen boot, het strand en de duinen. Noem het maar op. Natuurlijk moet u ook het mooie Waddeneiland Texel met een bezoekje vereren, zeker de moeite waard. Als gast van de camping kunt u gratis gebruik maken van het openluchtzwembad in Oudesluis. Ook kunt u een mozaïek workshop volgen die door eigenaresse José gegeven worden.

Wilt u meer weten over boerderijcamping Oudesluis in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Oudesluis in Oudesluis

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina