Minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Gertjan en Elly van Oorschot, eigenaren van minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant, willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. Men heeft de minicamping genoemd naar de straat Oud Drimmelen. De gastenverblijven zijn genoemd naar het gebied waarin men woont. In dit rustieke en zeer landelijk gelegen plaatsje heeft men in 2006 de minicamping gerealiseerd. De camping heeft prachtig uitzicht over het landschap. Ook verhuurt men twee pipowagens en fietsen. De gastenverblijven zijn klaar! Vanaf heden ook draadloos internet op de camping en in de gastenverblijven! Dus kom ook genieten op minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.
Minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen, Noord-Brabant

De sanitaire ruimte van minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen is inmiddels overkapt. Vanuit deze ruimte kijk je de polder in. Er zijn 4 douches (waarvan 1 grote met aankleedmogelijkheid voor baby's en peuters) en 4 toiletten. Ook staat er een koelkast met vriezer. Op de plaats van de oude boerderij is een nieuwe gebouwd met twee ruime vakantiewoningen er in. Er is een gastenverblijf voor 2 personen: De Koeienstal. En één voor 4 personen: D'n Dorsvloer. De omgeving van Oud Drimmelen is uiteraard zeer rustig, landelijk met bijzonder mooie vergezichten. Op Oud Drimmelen vindt u het monumentale kerkhof wat zeker een bezoekje waard is. Oud Drimmelen is gelegen aan het fietsroutenetwerk De Wijde Biesbosch. Kaarten hiervoor zijn o.a. te verkrijgen bij het VVV kantoor. Dit fietsroutenetwerk is gecontroleerd op toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en handbikers.

Oud Drimmelen is, zoals de naam het al zegt, het oude Drimmelen. Na de brand in 1730 ontstond het Drimmelen van nu. De kern Drimmelen met ongeveer 620 inwoners is het kleinste dorp van de gemeente Drimmelen. Klein maar wellicht het meest bekende dorp vanwege de ligging aan Nationaal Park De Biesbosch. Drimmelen is een prima uitvalsbasis voor dit bijzondere park. De Biesbosch, de vernieuwde havens, het Biesboschbezoekerscentrum en de gezellige restaurantjes en cafés hier om heen staan garant voor een prettig bezoek aan dit dorpje aan de rivier de Amer. Minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen is één van de nieuwe trekpleisters in de omgeving.

Boerencamping Ouddrimmelen, in Noord-Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping Ouddrimmelen in Drimmelen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina