Minicamping Ormsby Field in Castricum
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

Minicamping Ormsby Field in Castricum, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, ligt aan de grens van het duinreservaat én aan de grens van het polderlandschap. Op deze camping biedt men u 15 ruime plaatsen met uitzicht op het Krengenbosch en de polder. U kunt met de fiets heel gemakkelijk naar het station in de buurt, of naar het centrum van Castricum. Ook een bezoek met de trein naar Amsterdam of Haarlem is een goede mogelijkheid, u bent hier in een klein kwartiertje. Ideaal voor bezoek aan strand, zee, of stad is minicamping Ormsby Field in Castricum, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

Ormsbyhoeve in Castricum, minicamping

 

In het duinreservaat nabij minicamping Ormsby Field in Castricum zijn prachtige fiets- en wandelroutes en vanaf de camping kunt u de de mooie Pontjesroute fietsen. Ook kunnen u en uw kinderen achter de schermen van de boerderij kijken en een handje meehelpen, de koeien ophalen uit de wei of de kalveren voeren.In het voorjaar zijn er prachtig bloeiende bollenvelden rond Castricum, Limmen, De Egmonden. In Limmen hebben ze eind april, begin mei De Bloemendagen, waar werkstukken en mozaïeken van hyacinten worden gemaakt.

Het dorp Castricum, vlakbij minicamping Ormsby Field in Castricum, kent een gevarieerd landschap, dat veel te bieden heeft voor fietsers en wandelaars, maar ook de zonaanbidders en watersporters ontbreekt het aan niets. Vlakbij het dorp ligt het rustige strand van Castricum-Bakkum naast het bosrijke Noordhollandse Duinreservaat. In het duingebied ligt het bezoekerscentrum 'De Hoep'. Het centrum van Castricum heeft goede voorzieningen, waaronder restaurant, winkelcentra en sportmogelijkheden.

boerencamping Ormsby Hoeve in Noord Holland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping ind e provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Ormsby Field in Castricum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina