Minicamping "Op 't Hofje van Hoog-Zuthem " bij Zwolle
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie van Oosten van minicamping "Op 't Hofje van Hoog-Zuthem" in Zwolle, een boerencamping in de provincie Overijssel, willen u graag uitnodigen voor een bezoekje aan hun camping en/of groepsverblijf nabij de Hanzestad. De camping is gelegen ten zuiden van Zwolle nabij Hoog-Zuthem. 't Hofje is een knusse camping, die plaats biedt aan ongeveer 20 tenten/ caravans/ campers.Ook zijn er een aantal seizoenstandplaatsen beschikbaar. Men biedt veel ruimte, goede sanitaire voorzieningen en voor de kinderen zijn er prachtige speelgelegenheden. Dus voor een camping op het platte land, nabij een grote stad, is minicamping Op 't Hofje van Hoog-Zuthem, een boerencamping in de provincie Overijssel, de aangewezen locatie.

minicamping Op 't Hofje van Hoog-Zuthem bij Zwolle

 

Een gezellig ingerichte hooiberg is te huur.Voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, teambuilding, familiedagen, maar ook voor vergaderingen voor groepen tot ongeveer 40 personen. Alle ruime plaatsen zijn gecreëerd rond 't Hofje, midden op de camping. Kom genieten van de rust, de ruimte en de gezellige boerensfeer. Op nog geen 2 km. afstand van minicamping Op 't Hofje van Hoog-Zuthem bij Zwolle loopt de rivier de IJssel, waar u heerlijk rustig kunt vissen of gewoon van het prachtige landschap kunt genieten. De pont naar Hattem of Wapenveld brengt u naar de overkant. Houdt u van paardrijden?

De omgeving van minicamping 't Hofje van Hoog-Zuthem bij Zwolle biedt u is volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen. Openbaar vervoer is ook goed bereikbaar. De bushalte ligt ongeveer 600 meter bij de camping vandaan. (Dit is een lijndienst).De bushalte van de stadsdienst is ongeveer 700 meter bij ons vandaan, leuk voor een uitstapje naar de binnenstad, of naar het station, wanneer u het een stukje verderop wilt zoeken. In het onderdeel 'Links' geven we u enkele leuke suggesties.Vlakbij is een winkelcentrum met supermarkten, drogisterijen, bakker, slager, apotheek, chinees-restaurant, snackbar, kledingzaken, bank en rijwielzaak etc. Meer informatie omtrent de talloze mogelijkheden in de buurt kunt u krijgen op de camping zelf of bij de VVV in Zwolle.

pizzabakken op 't Hofje van Hoog-Zuthem in Overijssel

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping "Op 't Hofje van Hoog-Zuthem " bij Zwolle (Hoog-Zuthem)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina