Minicamping Moongarden in Kovacovce
Kleine camping in Slowakije

Ellen en Wim zijn de trotse eigenaren van Minicamping Moongarden in Kovacovce, een kleine camping in Slowakije. Het betreft een kleinschalige camping waarvan het terrein een ligt hellend grasveld is met weids uitzicht en er zijn zo'n 15 ruime kampeerplekken, ook geschikt voor campers. Het is een oase van rust in het zuiden van Slowakije aan de rivier de Ipel die de grens vormt met Hongarije Met al hun kampeer ervaringen zijn ze ervan overtuigd dat het u aan niets zal ontbreken en hopen zij dat u zich hier op Minicamping Moongarden in Kovacovce, een kleine camping in Slowakijeook uitstekend zult vermaken.

Minicamping Moongarden in Slowakije

Er zijn nette voorzieningen op minicamping Moongarder in Kovacovce, alle voorzieningen aanwezig: warme douches, toiletten, wifi, elektra etc. Gasten kunnen natuurlijk gebruik maken van de buitenkeuken. Barbeque is natuurlijk toegestaan en er is een centrale vuurplek. Ook is er een traditionele houtoven die in overleg gebruikt kan worden. Naast de campingplaatsen zijn er via Airbnb ook een gastenkamer en een vakantiewoning te huur.

Kleine camping Moongarden

Wandelen,vissen,fietsen of gewoon met een lekker boek in de tuin van minicamping Moongarden in Kovacovce. Omdat deze plek in het uiterste zuiden van Slowakije is ligt het voor de hand dat ook menige excursie naar Hongarije leidt. Denk hierbij eens aan : Budapest, Het Paleis in Godollo (het vroegere zomerpaleis van keizerin Sissi), Holloko (Unesco), Somosko enz. In Slowakije zijn er plaatsen als Banska Stiavnica (Unesco), Banska Bystrica, Modry Kamen en veel meer. Deze kleine camping is ook een fijn uitgangspunt voor mooie wandelingen of een fietstocht.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Slowakije?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Moongarden in Kovacovce

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina