Minicamping Molenperk in Serooskerke
Boerderijcamping in Zeeland

Peter en Carolien van de Kreeke-Abrahamse zijn de eigenaren van Minicamping Molenperk in Serooskerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Samen met hun twee kinderen wonen zij op deze heerlijke plek: Boerderij Molenperk. Naast een akkerbouwbedrijf hebben zij dus een minicamping, bestaande uit 25 plaatsen. Op twee plaatsen staat een luxe chalet, die te huur zijn. Peter en Carolien nodigen u graag uit voor een verblijf op minicamping Molenperk in Serooskerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

boerderijcamping Molenperk in Serooskerke

Minicamping Molenperk in Serooskerke is ruim opgezet. De plaatsen zijn minimaal 150m2 en afgescheiden door een haag, wat privacy biedt. Het verwarmde sanitair is keurig schoon. Afwassen doe je binnen, in de recreatieruimte. Daar staat ook een wasmachine, koelkast, leestafel, spelletjes en volop informatie en tips over en in de omgeving. De camping ligt centraal op Walcheren.

boerderijcamping Molenperk in Serooskerke, Zeeland

Met de auto ben je vanaf minicamping Molenperk in Serooskerke in 4 minuten op het Noordzeestrand of Veerse Meer bij Vrouwenpolder, in 6 minuten in de pittoreske stad Veere of in 8 minuten in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Maar (uiteraard) doe je vanaf Molenperk zo veel mogelijk op de fiets! Er is een ruime fietsenstalling, oplaadpunten voor elektrische fietsen en talloze fietsroutes zijn gratis te leen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Molenperk in Serooskerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina