Minicamping Midden op ’t Landt in Benschop
Boerencamping in de provincie Utrecht

Op minicamping Midden op ’t Landt in Benschop, een boerencamping in de provinie Utrecht kunt u kamperen op hele ruime kampeerplaatsen. De grootste plaatsen zijn zogenaamde privéplaatsen en zijn 300m2 groot. Het is een ruimte waar u U tegen zegt. Benschop is gelegen in ten zuid-westen van de stad Utrecht, vlak bij Ijsselstein. Dus mooi centraal gelegen in Nederland. Minicamping Midden op ’t Landt, een boerencamping in de provincie Utrecht, is aangesloten bij de SVR, dus kwaliteit is gegarandeerd.

Minicamping Midden op 't Land in Benschop Utrecht

 

Minicamping Midden op ’t Landt in Benschop is mooi vrij gelegen, u heeft hier een heel ruim en ver uitzicht over de landerijen. Voor de visliefhebbers is dit een walhalla, want dat is in overvloed aanwezig. Denk u echter wel aan de benodigde vergunningen. De polder waar de camping in ligt is de Lopikerwaard. Deze mooie polder nodigt u uit om uitstapjes te maken langs de mooie rivieren, de leuke dorpjes en boerderijen op het land. Het dorp Benschop zelf is klein maar beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen.

Boerencamping Midden op 't Land in Benschop, minicamping in Utrecht

 

Binnen reisafstand (kan heel goed met de fiets) vanaf minicamping Midden op ’t Landt in Benschop zijn ruim voldoende activiteiten te ontplooien. Zoals al genoemd Benschop zelf natuurlijk, met zijn mooie oude centrum. De steden Montfoort, IJsselstein en Woerden zij op zich al een dagtocht waard, maar ook de stad Utrecht kan u zoveel bieden. Maak eens een wandeling door de stand onder begeleiding van een gids.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij deze boerencamping in Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping Midden op ’t Landt in Benschop.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina