Minicamping Les Fayes in Gouttières
Boerderijcamping in Les Combrailles (Dep. Puy de Dome)

Erik en Rosalinda Jansen zijn de eigenaren van minicamping Les Fayes in Gouttières, een boerderijcamping in Les Combrailles (dep. Puy de Dome) in de Auvergne, midden Frankrijk. Naast de minicamping heeft men ook nog een gîte / vakantiehuisje te huur (deze is heel het jaar te huur), zijn er een Chambre d'hôte (B&B)-mogelijkheden en is er een romantische oldtimercaravan op een idylische hoekplaats te huur. Indien u minicamping Les Fayes in Gouttières, een boerderijcaming in Les Combrailles bezoekt, zult u genieten in een stukje ongerepte natuur in Frankrijk.

Minicamping Les Fayes

De voorzieningen op minicamping Les Fayes in Gouttières zijn goed. Er zijn 6 kampeerplaasen met allen vrij uitzicht. Er zijn twee ruime badkamers met een toilet, wastafel en douche. Er is natuurlijk een stroomaansluiting beschikbaar én er is gratis internet. Indien u echt genieten wilt van het verblijf hier, maak dan ook gebruik van de ontbijtmogelijkheid en eet eens mee met de eigenaren, natuurlijk wel tegen de hiervoor geldende prijzen (table d’hôte) of bestel kraakvers brood voor de volgende ochtend. Honden zijn op deze boerderijcamping welkom én gratis.

Mooie eend op de minicamping

De omgeving van minicamping Les Fayes in Gouttières, waar rust nog heel gewoon is, is schitterend. Op 17 km afstand bevindt zich het grootste regionale natuurpark van Frankrijk: Parc-naturel-regional-des-volcans-d-Auvergne. De camping zelf ligt heel rustig op het onbedorven platteland, tussen weilanden, heuvels en bossen en (met) schitterende uitzichten op de Puy-de-Dome en het Sancy berggebied. Kom en beleef Frankrijk op zijn best!

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Les Combrailles?
Bezoek dan eens de website van minicamping Les Fayes in Gouttières.

 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina