Minicamping Larik's Hoeve in Leusden
Boerencamping in de provincie Utrecht

U bent van harte welkom op minicamping Larik's Hoeve in Leusden, een minicamping in de provincie Utrecht. Deze vrij nieuwe camping, die aangesloten is bij de VeKaBo, beschikt over 15 mooie en ruime kampeerplaatsen van ruim 120 m2, die allemaal zijn voorzien van electra, riolering en een eigen watertappunt. Voor de liefhebber is er draadloos internet in het recreatiegebouw aanwezig. Naast de camping beschikt minicamping Larik's Hoeve in Leusden, een boerencamping in de provincie Utrecht, ook over (groeps-)accommedaties.

minicamping Larik's Hoeve in Leusden, boerencamping in de provincie Utrecht

De sanitaire voorzieningen zijn hier op minicamping Larik's Hoeve in Leusden natuurlijk op en top, een verwarmd gebouw met voor de dames en heren voldoende voorzieningen. Voor de kinderen is er een speelweide en een voetbalveldje. Op de speelweide kan men omgaan met de (kindvriendelijke) dieren die op deze camping aanwezig zijn. Vlak bij de cmaping is een theehuis én een kanoverhuurbedrijf, zodat u ook sportief bezig kunt zijn.

boerencamping Larik's Hoeve in Leusden, Utrecht

In de omgeving van minicamping Larik's Hoeve in Leusden is natuurlijk volop te beleven. Het schitterende natuurgebied nodigt u uit om te wandelen en te fietsen. U kunt hier bij de Grebbelinie nog overblijfselen uit de tweede wereldoorlog aantreffen, zoals bunkers. De routes die u kunt gaan gebruiken zijn op de camping aanwezig. Maar naast de natuur dient u ook Amersfoort en Utrecht te bezoeken. Hele mooie steden met een rijke cultuur.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van minicamping Larik's Hoeve in Leusden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina