Minicamping La Grenouille Vacances in Hautefort
Boerencamping in de Dordogne

Minicamping La Grenouille Vacances in Hautefort, een boerencamping in de Dordogne is eigendom van het Nederlandse echtpaar Jolanda en Theo van Os. Naast de mooie camping verhuurt men hier ook enkele vakantiehuisjes. La Grenouille Vacances ligt op een plateau in een landelijk gebied van bossen en weilanden op de grens van de Périgord Blanc en de Périgord Vert. De ruime kampeerplaatsen bieden u veel privacy en u heeeft de keuze uit zon of schaduw plekken. Het uitzicht vanaf Minicamping La Grenouille Vacances in Hautefort, een boerencamping in de Dordogne is geweldig.


De voorzieningen op minicamping La Grenouille Vacanses in Hautefort zijn modern en natuurlijk netjes. Zo zijn er 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels en 2 spoelbakken. Maar ook staan er diverse witgoedapparaten tot uw beschikking. Ook is er een zwemnad van 6 x 12 meter van waaruit u de twee kastelen, het Château de Hautefort en het Château de Badefols d’Ans in de verte kunt zien liggen. Ook kunt u hier in het kaaswinkeltje van Jolanda diverse verse levensmiddelen kopen. Ook het mooie overdekte terras kan door de kampeerder gebuikt worden. Hier worden ook regelmatig maaltijden geserveerd, zoveel mogelijk samengesteld uit producten uit eigen tuin.


.
Minicamping La Grenouille Vacanses in Hautefort is een plaats waar u van een gezonde lucht, verweg van de drukte, kunt genieten. De dagelijkse boodschappenkunt u doen in Hautefort. De andere ontspanningsmogelijkheden zoals wandele, fietsen, theaterbezoeken of leuke dorpjes bezoeken kunt u allemaal starten vanaf de camping. Op de markten kunt u de specialiteiten van de Périgord kopen, een echte aanrader. Maar bezoek ook de kastelen die u vanaf de camping in de verte kunt zien liggen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de Dordogne?
Bezoek dan eens de website van minicamping La Grenouille Vacanses in Hautefort

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina