Minicamping Klein Westland in Helden
Boerencamping in de provincie Limburg

Anja en Jan 't Hoen zijn sinds 2009 de trotse eigenaren van minicamping Klein Westland in Helden, een boerencamping in de provincie Limburg. Zij hebben deze camping geheel nieuw opgebouwd tot de prachtige locatie zoals die nu is. Op de camping zijn 14 ruime plaatsen voor tenten of caravans, een trekkershut en een vakantiehuisje te huur. Wilt u genieten van de Limburgse gastbvrijheid dan moet u gewoon eens kamperen op minicamping Klein Westland in Helden, een boerencamping in de provincie Limburg.

minicamping Klein westland in Helden, boerencamping

De voorzieningen op minicamping Klein Westland zijn goed: iedere kampeerplaats heeft een electra-aansluiting, u kunt kiezen uit zeer verschillende plekken, er zijn grote en schone sanitaire voorzieningen met voor de dames en de heren twee douches, twee toiletten en een wastafel. Tevens is er op de camping een verwarmd zwembad aangelegd met een maximale diepte van 140 centimeter. Daarnaast kunnen de kinderen gebruik maken van speeltoestellen die op het terrein staan.

boerencamping Klein Westland in Limburg

U vindt minicamping Klein Westland in Helden op slechts 15 kilometer vanaf Venlo. De ligging is heel mooi, dicht bij de bossen. Het is dan ook een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van mooie fietstochten door het Limburgse land. Voor uw dagelijkse boodschappen bent u binnen 10 minuten in het dorp Helden, hier vindt u alle noodzakelijke voorzieningen. Door de centrale ligging kunt u o.a. Eindhoven, Maastricht of Nijmegen heel gemakkelijk bezoeken.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van minicamping Klein Westland in Helden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina