Minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Op de grens van Salland en Twente in het mooie Overijssel ligt minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek, een boerderijcamping in de provincie Overijssel. Met uw tent, caravan of camper kunt u genieten van de rust op deze camping, gelegen in ’t groen. Regelmatig laat klein wild zich zien in de omringende weilanden. Het uitgestrekte bos- en weidegebied nodigt natuurliefhebbers uit voor een trip; het daarachter gelegen landgoed Oostermaet met zo'n 600 hectare aan natuurgebied is goed voor menige fikse wandeling of prachtige fietstocht. In de hele omgeving van minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, zijn schitterende wandel- en fietstochten uitgezet.

minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek

 

Alle plekken op minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek zijn zeer ruim (120m²) en alle voorzien van stroom (10 Amp.) , water en riool aansluiting. Camping Ikkinkshof biedt goede sanitaire voorzieningen. Er zijn voldoende toiletten, douches en wastafels, tevens is er een overdekte afwasgelegenheid. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een centrifuge. De campingplaatsen voor uw caravan, tent of camper zijn gelegen tegen de bosrand, u kunt hier genieten van de prachtige omgeving met uitgestrekte weilanden. Op de camping is een mooie wal aangelegd met verschillende planten en struiken.

Ger op boerderijcamping Ikkinkshof in Okkenbroek Overijssel

In de nabije omgeving van minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek zijn vele mooie fiets- en wandelroutes. Tevens zijn er verschillende fiets- en wandelroutes aanwezig, die u kunt lenen zodat u de weg altijd terug kunt vinden. Naast de Minicamping zijn er een aantal plekken waar Mongoolse tenten staan, een alternatieve wijze van vakantie vieren. In deze Ger’s, ook wel Yurt genoemd, kunt u op een bijzondere manier kamperen. Deze mooie en kindvriendelijke familiecamping kunt u vinden achter de boerderij tegen de bosrand, aan de Ikkinksweg in Okkenbroek, tussen Bathmen en Holten.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping Ikkinkshof in Okkenbroek.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina