Minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland
Een boerencamping in de provincie Zeeland

Johan en Jacomien Flipse heten u samen met hun honden (Cocker Spaniels) Kaya, Sandy en Abby graag van harte welkom op hun minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland, een boerencamping in Zeeland. Op de boerderij heeft men een camping met 15 ruime plaatsen,die allemaal voorzien zijnvan 16 Amp stroom , water en vuil water afvoer. Vanaf de camping bent u met fiets ,auto of te voet zo aan het Noordzee strand of het dorp Kamperland. Het Roompot zwemparadijs zit op 2 kilometer afstand van de camping. Men biedt u de mogelijkheid om tijdens u verblijf privé sanitair te huren. Er zijn 8 privé badkamers, waarvan er 2 zijn voor invaliden. Verder zijn er 4 apart badkamers,4 aparte toilets, afwas gedeelte en wasmachine en droger. Natuurlijk is er ook een broodjes service op minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Receptie hoeve Hofwijk in Zeeland


Minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland is geheel zelf door de eigenaren gebouwd en wordt ook door hen onderhouden. Johan is door de week bezig met tuinonderhoud en sierbestrating rondom Kamperland. De aanleg van de camping wordt geheel door hem gedaan, van riolering tot beplanting de aanleg van de bestrating ,en in de avonduren en de weekends en vele vakanties heeft men de receptie en het toiletgebouw gerealiseerd. Jacomien doet de boekhouding van het bedrijf en verzorgt de verhuur van een 10 tal vakantiewoning rondom Kamperland en daarnaast samen met dochter Elise de ontvangst van de gasten op de camping en in de koffie en thee schenkerij.

De doelgroep voor de minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland zijn mensen die van rust en ruimte houden, die willen genieten van de vele fietsroutes hier in de omgeving. Deze gaan langs velden en de verschillende dorpen hier op Noord. Vanaf de camping ben je per fiets, auto of lopend zo in het dorp, waar verschillende winkels en restaurants zijn. Maar ook gezinnen met kinderen zijn natuurlijk welkom, er is dan ook van alles aanwezig om te spellen. Voor de kinderen heeft men diverse zaken aan geschaft, waar onder voor de kleintjes een trap vrachtwagen. Voor de groter is er een skelter met aanhang wagen, en deze is geladen met 106 grote lego blokken. Ook is er een schommel van 1.36 bij 66 cm, deze schommel is ook zeer geschikt voor kinderen met een handicap. In de receptie hebben de kinderen een keur aan uit zoek in vele spelletjes. Gaat u graag op vakantie op een camping, maar heeft u geen eigen caravan. Men verhuurt 2 luxe Caravans. Vraag vrij blijvend informatie.

toiletgebouw Hoeve Hofwijk in zeeland


Vanaf het begin van het seizoen 2009 wordt ook de Koffie en Theeschenkerij geopend. Er is binnen plaats voor 24 personen met een mogelijkheid voor 30 personen. Op het terras heeft men 40 zitplaatsen. Johan en Jacomien hebben bewust gekozen voor een kleinschalige schenkerij waar kwaliteit, en niet kwantiteit het uitgangspunt is. Graag willen men de gasten laten genieten van versgemalen, ambachtelijke koffie of een potje thee bereid met één van de speciale soorten losse thee. En natuurlijk kunt u genieten van huisgemaakte lekkernijen. Of een heerlijke tosti of huisgemaakte soep met een broodje… neemt u er ruimschoots de tijd voor en beleef de gemoedelijke, landelijke sfeer van onze Koffie en Theeschenkerij. Deze is te vinden bij minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in Zeeland?
Kijk dan een op de website van minicamping Hoeve Hofwijk in Kamperland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina