Minicamping Het Klaverblad in Olst-Wijhe
Kleine camping in de provincie Overijssel

Indien u opzoek bent naar de juiste minicamping dan kampeert u bij minicamping Het Klaverblad in Olst-Wijhe, een kleene camping in de provincie Overijssel. U verlangt naar een rustige, ontspannen kampeer vakantie in het Sallandse Overijssel? Een kleinschalige en gezellige minicamping of boerencamping in de gemeente Olst-Wijhe? Een vrij gevoel en een geweldige tijd voor iedereen. Dan is kamperen bij minicamping Het Klaverblad in Olst-Wijhe (Salland), een kleine camping in de provincie Overijssel de juiste beslissing.

MInicamping Klaverblad in Olst wije


Minicamping Het Klaverblad in Olst-Wijhe is tegenwoordig aangesloten bij de VeKaBo een organisatie die zich inzet voor boerencampings, hiervoor was men lid van de SVR, Stichting Vrije Recreatie.. Hier biedt men u ruime kampeerplaatsen met stroomaansluiting tot 6 ampere, en draadloos internet (Wifi). Om van het draadloos internet gebruik te kunnen maken koopt u bij de receptie een toegangscode voor een bepaalde tijdsduur en daarmee kunt u naar hartenlust surfen en mailen. De minicamping beschikt over een verzorgd en zeer luxe sanitairgebouw. Geniet van het ultieme vakantiegevoel bij minicamping Het Klaverblad in de gemeente Olst-Wijhe direct aan het natuurgebied de Duurse Waarden en de IJssel. Op de ruime kampeerplaatsen voelt u zich direct thuis. U kunt kiezen voor ochtend zon, avond of de hele dag zon. U verblijft in een schitterend landschap, omringd door alle gemakken die een kampeervakantie zo geweldig maken. Het heerlijke genieten kan beginnen.

minicamping Klaverblad in Overijssel


Vanaf 1 april tot 31 oktober biedt de Overijssel Sallandse minicamping Het Klaverblad in de gemeente Olst-Wijhe rust en ruimte voor een ieder. Fietsen, wandelen, genieten van de prachtige omgeving en natuur. Salland en de IJsselvallei ontdekken en genieten op de uitgestrekte heidevelden of in de bossen van de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. En dat voor aantrekkelijke kampeertarieven op een perfecte minicamping met uiteraard verzorgd sanitair. Camping Het Klaverblad in het Sallandse Overijssel gemeente Olst-Wijhe dichtbij de mooiste rivier, de IJssel, van Nederland is kleinschalig en gezellig. U moét het ervaren!


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Klaverblad in Olst-Wijhe

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina