Minicamping Het Brook in Denekamp
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping Het Brook in Denekamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gelegen op een boerderij die zeer lang in bezit is geweest van dezelfde familie. Nu is deze in het bezit van de familie Ter Duis, die echter de naam van de boerderij in ere hebben gehouden. Er zijn ook 3 luxe appartementen te huur, 2- 4-en 6 persoons. Naast de camping is er ook nog een active melkveehouderij. Denekamp ligt in het deelgebied Twente, nabij de grens met Duitsland. Indien u kampeert op Minicamping Het Brook in Denekamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, dan verblijft u op een plek met een grote historie.

minicamping het Brook in Twente, Overijssel

Minicamping Het Brook in Denekamp is voorzien van 25 ruime standplaatsen. Er zijn 2 luxe sanitaire ruimtes die voorzien zijn van 5 toiletten, 6 douches, 6 wastafels, een wascabine en binnen en buitenwasbakken. Mocht het weer u eens in de steek laten dan staat er een hele mooie recreatie ruimte tot uw beschikking, met o.a. een voetbaltafel en een tafeltennistafel. Een voordeel van de locatie nabij een kanaal is dat u ook heerlijk kunt vissen. Voor de kinderen is er een speelweide aangelegd. Er is een overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt voor de electrische fiets. Voor de gasten is er gratis wifi.

boerencamping Het Brook in Denekamp, Overijssel, minicamping in Twente

Buiten minicamping Het Brook in Denekamp om zijn er voldoende mogelijkheden om deze prachtige omgeving te leren kennen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Maak een huifkartocht, of geniet van de mooie fietstochten. Er is hier volop afwisseling van natuur, steden, kastelen en de diverse landgoeden. Maar ook een bezoek aan Bad Bentheim met zijn beroemde kasteel, Gronau of de dierentuin in Nordhorn zijn bijzonder aan te raden.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Denekamp?
Bezoek dan eens de website van minicamping Het Brook in Denekamp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina