Minicamping Gervenseheide in Putten
Boerencamping in de provincie Gelderland

Gert en Anita van Winkoop van minicamping Gervenseheide in Putten, een boerencamping in de provincie Gelderland heten u graag van harte welkom op hun camping in Putten. Sinds 2013 zijn ze de trotse eigenaren van deze camping. De minicamping is gelegen in het buitengebied van Putten, in het natuur gebied Gerven. De camping ligt op een zeer rustige plek tegen over het bos en dicht bij de heide. U kunt hier genieten van de rust, het is hier prachtig om te fietsen en te wandelen. Kom dat ook eens doen op minicamping Gervenseheide in Putten, een boerencamping in de provincie Gelderland.

minicamping Gervenseheide in Putten

 

Op minicamping Gervenseheide in Putten heeft u de keuze uit 16 plaatsen, elke plek is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting, watertappunt en afvoer. Het is een knus campingveld met ruime kampeerplekken. Het sanitairgebouw is modern en lekker verwarmd. Ook is er een kantine/leesruimte, waar u ook over Wifi kunt beschikken. Natuurlijk kunt u op deze boerencamping ook uw was en/of afwas doen en dat alles geheel overdekt. Uw fiets kunt u mooi stallen in de overdekte stalling. Bij de camping bevind zich een geitenweide met kippen en geiten. Natuurlijk is er door Gert en Anita ook aan de kinderen gedacht, er is een kleine speeltuin met trampoline, schommel en zandbak op het campingveld aanwezig.

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie bij de Veluwse bossen en gewekt worden door de vogeltjes? Kom dan kamperen op minicamping Gervenseheide in Putten. Nadat u ontwaakt bent kunt u er heerlijk op uit. Elke woensdag is er een gezellige markt in het mooie dorp Putten. Ook het strand, het Dolfinarium en vele andere attracties bevinden zich op korte afstand van boerencamping Gervenseheide in Putten. Dus u bepaalt zelf of u de rust of het vertier op zoekt. De minicamping is auto vrij. Dat betekent dat na het plaatsen van tent of caravan en het uitladen van de bagage u de auto op het daarvoor bestemde terrein kunt parkeren.

boerencamping Gervenseheide in Putten gelderland

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Gervenseheide in Putten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina