Minicamping Duinvliet in Zoutelande
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping Duinvliet in Zoutelande, een boerencamping in de provincie Zeeland is gelegen op het schitterende eiland Walcheren, alwaar u de meeste zonuren van Nederland zult aantreffen. Zolas de naam van de camping al aangeeft kampeert u hier dicht bij de duinen en het strand. Als u van een kleine wandeling houdt dan bent u met een kleine 10 minuten aan het strand. Het is nog een echte boerencamping, want naast het bestieren van minicamping Duinvliet in Zoutelande, een boerencamping in de provincie Zeeland, heeft men ook nog een klein landbouwbedrijf met bijna 100 schapen.
Boerencamping Duinvliet in Zoutelande, Zeeland

De inrichting van minicamping Duinvliet in Zoutelande laat niets te wensen over. De plaatsen zijn allemaal ruim en beschut, natuurlijk voorzien van een electra-aansluiting. De plaasten zijn verdeeld over 5 veldjes, zodat u hier rustig kunt kamperen. De sanitaire voorzieningen zijn ruim aanwezig. Zo vindt u o.a. 6 douches (gratis natuurlijk) 6 wastafels en een paas wascabines. Voor de kleintjes is er een speciale babyruimte ingericht. Kou hoeft u niet te leiden van de twee gebouwen zijn voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is er ook ruimte (buiten) om de vaat te doen. Verder kunt u uw fiets stallen in een mooie ruime stalling. Ook kinderen kunnen hier goed aan hun trekken komen, want in de nieuwe recreatieruimte is voldoende spel- en speelmateriaal aanwezig.

minicamping Duinvliet in Zoutelande, Zeeland

 

Naast het verblijven en genieten op minicamping Duinvliet in Zoutelande, wilt u natuurlijk ook wel meer actieve dingen gaan doen. Naast mooie wandelingen of fietstochten over het mooie Walcheren, kunt u ook Zoutelande met een bezoek vereren. U vindt hier gezellige winkeltjes en natuurlijk heerlijke terrasjes. Maar ook een bezoek aan de steden in de omgeving, zoals Vlissingen of zelfs Antwerpen zijn de moeite waard. Zoals u kunt zien zult u zich met een verblijf op deze camping geen moment te hoeven vervelen.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Duinvliet in Zoutelande.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina