Minicamping Domaine les Angeles in Cézan
Boerderijcamping in het departement Gers

Minicamping Domaine les Angeles in Cézan, een boerderijcamping in het departement Gers ligt verscholen in het glooiende landschap van het departement de Gers, in het zonnige zuiden van Frankrijk. Niet zonder reden wordt deze streek ook wel "het Toscane van Frankrijk" genoemd: waar u maar kijkt ziet u heuvels en velden met zonnebloemen en andere gewassen en wijngaarden. We hebben 34 mooie en ruime plaatsen beschikbaar. En mocht u zonder tent of caravan reizen: er staan enkele compleet ingerichte mobilhomes en chalets voor u gereed op minicamping Domaine les Angeles in Cézan, een boerderijcamping in het departement Gers.

minicamping Domaine les Angeles in Cézan, frankrijk

 

Minicamping Domaine les Angeles in Cézan is vooral geschikt voor mensen die willen en kunnen genieten van de rust, de intimiteit van een kleine camping en de mooie omliggende natuur. Met name gezinnen met (kleine) kinderen zullen het op deze camping bijzonder naar hun zin hebben. Er is geen disco of georganiseerde (kinder-)animatie. De meeste plaatsen bieden zowel zon als schaduw; waar nodig zorgen struiken en kleine hagen voor voldoende privacy. Er zijn twee sanitairgebouwen, beide voorzien van modern sanitair. Warme douches staan uiteraard gratis ter beschikking. In de receptieruimte vindt u onder andere een bibliotheek, een biljart en een aantal gezelschapsspellen. Ook staat er een computer met internetaansluiting. Verder zorgt een uitgebreide verzameling aan brochures, gidsen en kaarten er voor dat u goed voorbereid op stap kunt.

boerderijcamping Domaine les Angeles in Gers

 

De Gers is misschien wel een van de best bewaarde geheimen van Frankrijk. Het heuvelachtige landschap is in deze streek, ook wel de Gascogne genaamd, nog onbedorven. Waar u maar kijkt ziet u glooiende velden met wijngaarden, zonnebloemen en andere gewassen. Bij helder weer zijn in het zuiden zelfs de Pyreneeën te zien. Andere bezienswaardigheden in de directe omgeving: Lectoure (kuuroord, verder onder andere bekend van het Bleus de Pastel), Larressingle (het kleinste vestingdorp van Frankrijk), Valence-sur-Baïse met de Abdij van Flaran, Fourcès (Middeleeuws bastidedorp), La Romieu met de Collégiale en de prachtige Jardins de Coursiana. Condom met de beroemde kathedraal en het Musée de l'Armagnac, Cassaigne met zijn château

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in het departement Gers?
Bezoek dan eens de website van minicamping Domaine les Angeles in Cézan.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina