Minicamping D’n Geffense Berg in Geffen
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Liesbeth en Frans van Dinther willen u graag verwelkomen op hun minicamping D’n Geffense Berg in Geffen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Naast de camping heeft men ook nog een kampeerboerderij in beheer. De camping is voorzien van grote standplaatsen en uitstekende sanitaire voorzieningen, waaronder een aangepast toilet. De camping beschikt over een ruime parkeerplaats en een overdekte fietsenstalling. Tevens is er op minicamping D’n Geffense Berg in Geffen, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant een wasmachine aanwezig.

minicamping D'n Geffenseberg in Geffen, Noord-Brabant

 

Aan de kinderen wordt natuurlijk ook gedacht. Op minicamping D’n Geffense Berg in Geffen is een mooi speelveld aanwezig waar diverse balspellen gedaan kunnen worden. Voor de ouderen onder ons is het Jeu de Boulen natuurlijk een leuke aangelegenheid. Bij een boerencamping horen natuurlijk ook dieren. Deze zijn te vinden achter de camping, heel leuk voor de kinderen. Bij slecht weer is er een recreatieruimte met diverse spelletjes aanwezig.

boerencamping Den Geffenseberg in Noord-Brabant

 

Om vermaken te zoeken buiten camping D’n Geffense Berg in Geffen is hier in het geheel niet moeilijk. De Geffense bossen zijn dichtbij, hier kunt u heerlijk wandelen of zwemmen. Maar ook zijn er hele mooie fietsroutes beschikbaar. Maar bezoek ook eens de mooie molens in Geffen zelf. Meer informatie over dagtochten of attracties in de mooie provincie Noord-Brabant kunt vinden op de camping of bij de VVV kantoren in de omgeving.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze mooie boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping D’n Geffense Berg in Geffen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina