Minicamping De Venneweide in Alphen
Boerderijcamping in Noord-Brabant

De familie de Jong is de trotse eigenaar van minicamping De Venneweide in Alphen. Minicamping De Venneweide is een gezellige boerderijcamping die heerlijk rustig gelegen is in het landelijk Alphen. De camping ligt aan de rand van de uitgestrekte bossen en slechts 2 km van het toeristische dorp Baarle-Nassau/-Hertog, waar de grenzen zomaar door elkaar lopen. De minicamping is bij uitstek een goed uitgangspunt voor fietsers en wandelaars. De camping grenst namelijk aan “het Belslijntje” een fietspad (op het voormalige treinspoor) tussen Tilburg en Turnhout. De kampeerplaatsen op minicamping De Venneweide in Alphen, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, zijn alle ruim, hebben lage omheining en een tegelplateau.

Het sanitair op minicamping De Venneweide in Alphen is in 2018 vernieuwd, is heerlijk verwarmd en beschikt over 5 toiletten met papier, 1 urinoir, 6 douches, 2 was cabines en een ruime afwasruimte. De afwasruimte is tevens een verblijfsruimte waar diverse informatie beschikbaar is en, mocht u graag lezen,dan kunt u boeken en tijdschriften daar lenen. Een andere favoriete activiteit op de camping van beheerder en zijn gasten is Jeu de Boule. Er is een grote parkeerplaats naast de camping dit biedt dus de veiligheid voor de kinderen. Hierdoor treft u hier ook een mooie grasmat aan.

Noord-Brabant is natuurlijk een fantastische provincie om fietstochten te maken. De fietsknooppuntroutes zijn hier ontstaan. Wandels of fiets eens, zoals hierboven ook is genoemd, over het Belslijntje. Maar ook met de auto kunt u erop uit trekken, de steden in de buurt zijn allemaal mooi en bieden u een rijke historie. Kom genieten van de rust en ruimte midden in de natuur bij Minicamping De Venneweide in Alphen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Venneweide in Alphen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina