Minicamping De Pol in Zevenhuizen
Boerencamping in de provincie Groningen

Fox en Ina Veenstra zijn de trotse eigenaren van minicamping De Pol in Zevenhuizen, een boerencamping in de provincie Groningen. Zevenhuizen is te vinden op de grens van de drie noordelijke provincies. U treft op de camping ruime kampeerplaatsen, met een 8 ampere stroomaansluiting, goede en voldoende sanitaire voorzieningen, een recreatieruimte waar u boeken en foldermateriaal kunt vinden. Tevens is de recreatieruimte van minicamping De pol in Zevenhuizen, een boerencamping in de provincie Groningen voorzien van een ruime toiletgroep.

minicamping De Pol in Zevenhuizen, boerencamping in de provincie Groningen


Vanaf minicamping De Pol in Zevenhuizen kunt u hele mooie fiets en wandeltochten maken door de bossen in de omgeving of op het uitgestrekte platteland met zijn weidse uitzichten. Ook per paard of pony maakt u mooie tochten. U kunt trouwens uw paard of pony meenemen naar deze camping. Maar voor enkele bezienswaardigheden kunt u beter met de auto gaan.

boerencamping De Pol in Zevenhuizen, boerderijcamping in Groningen


Er zijn diverse zwemmogelijkheden in de omgeving ban minicamping De Pol in Zevenhuizen. Het Ronostrand als mooie zwemplas, het openluchtzwembad in Marum of het zwemkasteel in Leek. Maar ook bezoekjes aan de diverse attracties in de omgeving, zoals familiepark Nienoord in Leek, het Verkeerspark in Assen en het gevangenismuseum in Veenhuizen. Allemaal zonder meer een bezoek waard.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden vanaf deze boerencamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Pol in Zevenhuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina