Minicamping De Moat in Vilsteren/Dalfsen
Boerencamping in de provincie Overijssel

Pieter en Ilona Lust eigenaren van minicamping De Moat in Vilsteren/Dalfsen, een boerencamping in de provincie Overijssel willen u graag uitnodigen voor een verblijf op hun camping. De camping is gelegen in het prachtige Vechtdal, vlak buiten het mooie plaatsje Vilsteren, tussen Ommen en Dalfsen. U heeft hier de keus uit één van de 12 comfortplaatsen, ten behoefe van de privacy zijn ze allemaal omheind met struiken en bosschage. Ook zijn ze van alle gemakken voorzien, zoals een watertappunt en 10 ampére elektra aansluiting. Ook zijn er nog twee open veldjes elk met 3 plaatsen. Deze plaatsen zijn ook voorzien van 6 ampére elektra aansluiting. De camping is omsloten door verschillende soorten bos. o.a. Douglassparren, Eiken en Amerikaanse dennen.

Minicamping De Moat in Dalfsen, boerencamping in Overijssel

 

De kampeerders op minicamping De Moat in Vilsteren/Dalfsen kunnen een map in bruikleen krijgen met informatie over de directe omgeving en diverse wandel- en fietsroutes. Omdat men echt voorzichtig is met de grasmat mogen alleen 'ademende' matten gebruikt worden, dus geen (grond)zeil. Tevens is het hier autoluw, dus de auto's moeten op de parkeerplaats. Het toiletgebouw heeft aan de buitenkant 3 aanrechten met koud en warm water, koud water tappunt en een chemisch toilet. Binnen vindt u 3 douches, 3 toiletten, 1 urinoir, 1 wascabine, 2 wastafels, een warmwatertappunt en een centrifuge. Ook hierbij denken de eigenaren waar mogelijk aan het milieu, daarom zamelt men het afval, gft, glas, blik, karton/kranten gescheiden in. Voor de fietsers bestaat de mogelijkheid de fietsen te stallen in één van de twee overdekte fietsenstallingen voor ca. 40 fietsen.

Boerencamping De Moat in Dalsfsen

 

De naam van camping De Moat in Vilsteren/Dalfsen is ontleend aan het natuurgebied dat direct achter het terrein begint, en doorloopt tot aan de Overijsselse Vecht. Dit gebied bestaat voornamelijk uit zeer laag drassig grasland, struiken en stukjes bos. Dieren en planten leven hier met elkaar in harmonie. De camping ligt op eigen grond, ingesloten tussen twee landgoederen: Landgoed Vilsteren en het Landgoed Hessum. In het Vechtdal is op korte afstand een enorme variatie aan landschappen ontstaan. Het open wijdse rivierlandschap tussen Zwolle en Dalfsen, loofbossen rond Vilsteren en Ommen. Heide en dennengebieden rond Ommen en Mariënberg waarin je je af en toe in de duinen waant. En vooral ook kleinschalige weide- en akkerbouwgebiedjes omringd door houtwallen. De karakteristieke Saksische boerderijen liggen tussen de korenvelden en ettelijke kleine dorpsgemeenschappen.

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Klik hier dan voor een bezoek aan de website van minicamping De Moat in Vilsteren/Dalfsen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina