Minicamping De Kleine Witrijt in Bergeijk
Een boerencamping in de provincie Noord-Brabant

U bent van harte welkom op minicamping "De Kleine Witrijt" in Bergeijk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.Bent u natuurliefhebber en houdt u van rust en ruimte, dan is het op deze camping goed vertoeven. De camping, met dertig plaatsen, is gelegen bij Weebosch op de Kleine Witrijt, dat toegang geeft tot een van de grootste bosgebieden in de Brabantse en Belgische Kempen. De camping is geopend van 01-04 tot 01-11, heeft ruime plaatsen, goede sanitaire voorzieningen, elektriciteit 6 ampère en watertappunten op het veld. Wasmachine en centrifuge zijn aanwezig. Zoals u kunt lezen een complete camping met alle benodigde voorzieningen: Minicamping De Kleine Witrijt in Bergeijk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Kleinewitrijt in Bergeijk, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant


Kom gerust eens lang op minicamping De Kleine Witrijt in Bergeijk. Voor rust en ontspanning op een gastvrije de locatie in een natuurlijke omgeving. Op de camping is er een Jeu de Boules baan. Direkt vanaf de camping zijn er wandelroutes zoals naar de Cartierheide, een aantrekkelijk gebied met vennen, vele soorten planten en dieren. Staatsbosbeheer houdt de heide in stand door te plaggen en begrazing door koeien. Dit alles is zeker een wandeling waard. Ook de geoefende wandelaar komt aan zijn trekken. Verschillende grote wandelroutes zoals het Vennekespad en het Grenslandpad, doorkruisen onze Kempen, een afwisseling van bosgebieden, heidevelden en agrarische enclaves.


Op een steenworp afstand van minicamping De Kleine Witrijt in Bergeijk bevinden zich verschillende aanknopingspunten voor het "Fietsnetwerk", met de zogeheten Knooppunten. Het netwerk is grensoverschrijdend, en biedt vele mogelijkheden om de omgeving te verkennen, te genieten van het vele natuurschoon en de talloze terrasjes. Ook een bezoek bij de Belgische buren kan bijna niet ontbreken, zoals een bezoekje aan de abdij van Postel, of via de Maai en de Malpie-route naar de Achelse Kluis. De Maai en de Malpie zijn karakteristieke natuurgebieden met hun eigen flora en fauna. Ook hier kan de mountainbiker zich uitleven over de gemarkeerde routes van samen 145km in Boswachterij De Kempen. Zoals u ziet, biedt de omgeving vele mogelijkheden, en is het weer een dagje minder, dan zijn er tal van verrassende musea in de buurt, en bieden steden zoals Eindhoven en Antwerpen een prima alternatief voor een dagje uit.Op de camping is nog meer informatie voorhanden.

Natuur bij minicamping De kleine witrijt in Noord Brabant


Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Kleine Witrijt in Bergeijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina