Minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan den Hoef
Boerencamping in de provincie Noord-Holland

De familie Zonneveld wil u graag uitnodigen voor een verblijf op hun mooie minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan de Hoef, een boerencamping in de provincie Noord-Holland. Egmond aan de Hoef is een mooie plaats gelegen aan de zuid-west kant van Alkmaar, aan de rand van de duinen. De camping zelf is omheind door zandwallen en bomen, zodat u hier redelijk luw kunt staan. Alle plaatsen zijn ongeeer 100m2 groot voorzien van een electra aansluiting en, mocht het een tijdje regenen, snel weer droog door de aangelegde drainage. Minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan de Hoef, een boerencamping in de provincie Noord-Holland is ideaal voor kinderen, want het is een autovrij kampeerterrein.

Minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan den Hoef, Noord-Holland


De sanitaire voorzieningen op minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan de Hoef zijn netjes en in voldoende mate aanwezig. De voorzieningen voor de dames en de heren zijn gescheiden en bestaan ieder uit 3 douches, 3 toiletten en wastafels. Ook hier is aan de kinderen gedacht, hiervoor is een aparte ruimte. U kunt op twee plaatsen uw afwas doen, nl binnen en buiten. Zoals reeds gezegd is dit een kindvriendelijke camping. Er zijn diverse speeltoestellen aanwezig, zoals schommels, een glijbaan en een zandbak. Als de temperatuur echt meezit dan wordt er zelfs een zwembadje neer gezet. Op welke camping vindt u dat nog.

boerencamping De Zonnehoeve in Egmond aan den Hoef, Noord-Holland

Natuurlijk kunt u zich van minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan de Hoef uitstekend vermaken. Het strand en de mooie Noordzee liggen aan de andere kant van de duinen. Heerlijk door de branding wandelen en dan genieten op het terras van één van de strandtenten is natuurlijk heerlijk. Maar ook het maken van fiets- en wandeltochten, het bezoeken van de Kaasmarkt in Alkmaar, Volendam of zelfs een dagje Amsterdam is heel goed te doen vanaf deze mooi gelegen camping.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Zonnehoeve in Egmond aan de Hoef

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina