Minicamping De Witker in Hezingen
Boerencamping in de provincie Overijssel/Twente

Henk en Betsie Weersink van minicamping De Witker in Hezingen, een boerencamping in de provincie Overijssel willen u graag verwelkomen op hun multi-functionele bedrijf in het mooie Twente. U kunt hier genieten van Twense gastvrijheid op de camping, de hooischuurappartementen of de vakantiewoningen. De Witker is een karakteristieke camping in het dal van de Mosbeek nabij het Springendal bij Ootmarsum en biedt u een uitzonderlijke plek in het groene hart van Twente. De camping ligt in het Dal van de Mosbeek nabij het Springendal in Ootmarsum, met zijn mooie bronnen en meertjes. Het ligt aan de Duitse grens. Een omgeving met een afwisselend landschap met prachtige FIETS en WANDEL mogelijkheden. U leeft hier midden in de natuur en wordt 's morgens gewekt door de zingende vogels met uitzicht op grazende reeën. Het verblijf op minicamping De Witker in Hezingen, een boerencamping in de provincie Overijssel, zal u echt tot rust brengen.

minicamping De Witker in Hezingen, provincie Overijssel


Minicamping De Witker in Hezingen ligt 1 kilometer van de boerderij van de familie Weersink. Andere bebouwing in de directe omgeving is er niet. De weg naar de camping eindigt op de camping. De camping heeft ruime open en beschutte plaatsen, er zijn seizoens en trekkers plaatsen. Er is geen electriciteit aanwezig. Voor sommigen een gemis, voor anderen een uitdaging. Hier is bewust voor gekozen om de rust te waarborgen. Wie durft deze uitdaging aan om te pionieren en te genieten in een rustgevende omgeving. Waar het 's avonds nog echt donker en echt stil is en je weer even op jezelf wordt teruggeworpen. Op de camping is er een mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding te douchen. Dit kan in de wasgelegenheid welke ook voorzien is van een aantal wastafels en toiletten . Onder het afdak buiten is het mogelijk om af te wassen . Op het terrein zijn vijf watertappunten.

In het dorp Vasse, op ongeveer 3 km van minicamping De Witker in Hezingen, zijn verschillende winkels, cafe's en restaurants. Twente kenmerkt zich door een grote diversiteit aan natuurschoon. Vanuit uw appartement kunt u uitstekend kennismaken met het mooie Twente. Beekjes, weilanden, heidevlaktes en bronnen. het landschap van Twente stimuleert, u komt geheel tot u zelf, tot rust. In het Twentse karakteristieke glooiende coulisselandschap vindt u prachtige zeldzame flora en fauna. Het bosrijke gebied, met o a het Springendal, het dal Van de Mosbeek en de Vasserheide, leent zich uitstekend voor een stevige fiets of wandeltocht. Geniet van al het natuurschoon. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan gezellige steden zoals het kunststadje Ootmarsum,Oldenzaal, glasrijk Tubbergen en Bad Bentheim in Duitsland.

minicamping De Witker in Twente


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Klik dan hier voor een bezoek aan de website van minicamping De Witker in Hezingen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina