Minicamping De Weeren in Wons
Boerencamping in de provincie Friesland

Siemon en Riekje van der Woude zijn de trotse eigenaren van minicamping De Weeren in Wons, een boerencamping in de provincie Friesland. Wons is gelegen in het zuiden van de provincie en bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen van het Ijsselmeerstrand. Daar kunt u heerlijk surfen, zwemmen en natuurlijk bruinworden door het Hollandse zonnetje. Dus bent u een watersportliefhebber, kom dan een kamperen op minicamping De weeren in Wons, een boerencamping in de provincie Friesland.

Minicamping De Weeren in Wons, boerencamping in de provincie Friesland

Op minicamping De Weeren in Wons zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook staan een koelkast en wasmichine ter beschikking voor de gasten. In de omgeving van de camping kunt u hele mooie fietstochten maken, routes zijn op de camping verkrijgbaar. Mocht u geen fiets meegeniomen hebben, dan kunt u deze ook op de camping huren. Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht, er zijn diverse speelattributen op het terrein aanwezig, zoals o.a. een roeiboot (hoe kan het anders in Friesland) en een zandbak.


Ideeën en tips voor allerlei gezellige of culturele uitstapjes in de omgeving van minicamping De Weeren in Wons, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een van de markten, dorpsfeesten, kaasboerderij, Tichelaars Aardewerk- en Tegelfabriek, etc. kunt u vinden bij de eigenaren van de camping of natuurlijk bij de VVV kantoren in de buurt. Siemon en Riekje hopen dat u nieuwsgierig geworden bent naar hun camping en willen u heel graag uitnodigen voor een bezoek aan hun trots. U kunt eventueel een seizoensplaats huren.

minicamping De Weeren in Wons, boerencamping in de provincie Friesland

 

Bent u inderdaad nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Weeren in Wons.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina