Minicamping De Vliert in Bunnik
Boerderijcamping in Utrecht

Minicamping de Vliert in Bunnik, een boerderijcamping in de provincie Utrecht, is een mooie camping midden in het Kromme Rijn gebied. Een schitterend gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen of kanoën. De camping is landelijk gelegen en heeft een mooi uitzicht over de weilanden. Maar ook voor een dagje winkelen in Utrecht of in het centrum van Houten zit u op deze camping perfect. Op de camping kunt u ook overnachten in een Pipowagen, een hele leuke ervaring.Er zijn 34 mooie en ruime plaatsen opgezet (12 meter breed) en alles plaatsen zijn voorzien van elektra en riolering. En om u een mooie en nette plaats te bieden hebben de meeste plaatsen op minicamping De Vliert in Bunnik, een boerderijcamping in de provincie Utrecht een ondergrond van grind voor de caravan, tent of camper.

boerencamping of boerderijcamping De Vliert in Utrecht

De, verwarmde, sanitaire voorzieningen op minicamping De Vliert in Bunnik zijn in perfecte staat. Toiletten, douches en wastafels zijn er in ruime mate aanwezig. Er is een recreatiezaal ingericht waar u rustig een krantje kunt lezen, of TV wilt kijken. Ook zijn hier folders te vinden met de bezienswaardigheden uit de omgeving. Indien u zelf liever op zoek wilt met behulp van uw laptop, dan kan dat ook, want er is gratis draadloos internet aanwezig. Verder zijn er in een andere ruimte een pooltafel, tafeltennistafel en een voetbaltafel geplaats. Voor de kinderen is er nog een speelbos naast de camping en zijn er nog een aantal geiten.

 

minicamping De Vliert in Bunnik Utrecht
Als u op minicamping De Vliert in Bunnik verblijft dan hoeft u voor een aantal levensmiddelen niet naar Bunnik te gaan. Er worden nl op de camping diversen streekprodukten verkocht, zoals appels, peren, eieren, pruimen, aardbeien en kersen, de laatste drie natuurlijk afhankelijk van het seizoen. De verkoop vindty plaats via een zogenaamde "fruitautomaat". Omdat u in het midden van Nederland verblijft zijn er ruim voldoende mogelijkheden om u te vermaken. De mooie natuur in de omgeving, maar ook de steden Amersfoort, Utrecht en natuurlijk Amsterdam zijn zeer goed te bereiken. Kortom Minicamping de Vliert voor elk wat wils.

 

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van mincamping de Vliert in Bunnik

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina