Minicamping De Veldstreek in Zevenhuizen
Kleine camping in de provincie Groningen

Welkom bij minicamping "De Veldstreek" in Zevenhuizen, een kleine camping in de provincie Groningen. Aan de rand van het Groningse dorp Zevenhuizen waar de drie Noordelijke provincies in elkaar overgaan bent u van harte welkom. Door de ligging van de camping is het een geschikte uitvalbasis om verschillende uitstapjes te maken en te genieten van de prachtige natuur met mooie fietsroutes nabij bos, het Leekstermeer en Ronostrand. De steden Groningen, Drachten en Assen zijn op ongeveer 20-30 autominuten te bereiken. Een mooie gelegenheid om vanuit minicamping "De Veldstreek" in Zevenhuizen, een kleine camping in de provincie Groningen de drie Noordelijke provincies (beter) te ontdekken.

minicamping De Veldstreek in Zevenhuizen

 

De eigenaren van minicamping "De Veldstreek" in Zevenhuizen bieden u de mogelijkheid om op het terrein achter de boerderij met groepsaccommodatie te kamperen met eigen tent of caravan. De camping kenmerkt zich vooral door het rustige kleinschalige karakter en biedt uitzicht op een schitterend landschap (weilanden). Er zijn 10 kampeerplaatsen welke beschikken over een aansluiting voor elektra. Daarnaast is er een speelveld met schommel, glijbaan, volleybalveld en trampoline. Tevens is er gratis WIFI. Er is een sanitair gebouw en het gebruik van de douchevoorziening is inclusief. Huisdieren zijn aangelijnd welkom.

Ook kinderen vermaken zich op de Veldstreek in Zevenhuizen.

Zoals al genoemd ligt minicamping "De Veldstreek" in Zevenhuizen ideaal op de grens van de drie noordelijke provincies. Een mooi startpunt voor een ontdekkingsreis. Natuurlijk kunt u met de auto dit mooie gebied ontdekken, maar aangeraden wordt om dit op de fiets te gaan doen. Vertrek 's-morgens mooi op tijd en geniet van de bossen, de uitgestrekte velden en de mooie dorpjes. Heerlijk onderweg bij een dorpscafe of restaurant een kop koffie drinken of genieten van een heerlijke lunch. Het is zeker de moeite waard om dat eens uit te proberen.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Veldstreek in Zevenhuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina