Minicamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef
Boerencamping in de provincie Noord-Holland.

Minicamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef, een boerencamping in de provincie Noord-Holland is heel mooi landelijk gelegen. De camping beschikt over 10 tot 15 plaatsen (dit is afhankelijk van het seizoen) die natuurlijk allemaal ruim zijn. Naast de kampeerplaatsen beschikt men ook over een 4 persoons stacaravan, die volledig is ingericht. De boerderij is nog actief , het is een melkveehouderij. Dus als u bij een echte boer wilt kamperen kom dan naar minicamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef, een boerencamping in de provincie Noord-Holland.

minicamping DE Tuintjes in Egmond aan den Hoef

De voorzieningen op minicamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef zijn in ruime mate aanwezig. Er zijn o.a. 3 douches, 4 toiletten, 2 wascabines etcetera. Zoals reeds gezegd zijn de plekken ruim opgezet en worden de auto’s op een apart terrein geplaatst. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen aanwezig. De grote mensen kunnen hier in de omgeving lekker vissen.

Boerencamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef, minicamping in Noord-Holland

 

Naast de rust die u hier ervaren zult kunt u natuurlijk ook leuke actieve of minder actieve activiteiten ondernemen. De Noordzee stranden zijn goed bereikbaar en er liggen hier hele mooie fietsroutes. U kunt ook zelf een route samenstellen, want ook de fietsknooppunten liggen hier. Maar een bezoekje aan Alkmaar met zijn traditionele kaasmarkt moet natuurlijk één van de te bezoeken attracties zijn. Dus een mooiere startplaats als minicamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef is er niet.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Tuintjes in Egmond aan den Hoef

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina