Minicamping de Tolbrug in Bakel
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping de Tolbrug, een boerderijcamping in Noord-Brabant, is gelegen in Bakel. De ligging is centraal ten opzichte van de grotere plaatsen Helmond en Deurne en Gemert. De camping is aangesloten bij de SVR. De eigenaren zijn nog druk bezig om de camping te ontwikkelen. Het is geen actieve boerenbedrijf. Het terrein is omringd door een erfbeplanting. Deze erfbeplanting is in bijna dertig jaar uitgegroeid tot een heel mooie bomen- en struikenpartij. De kampeerplaats met 15 plaatsen is ruim opgezet met diverse aparte hoekjes en velden. Het is absoluut geen standaard kampeerplaats. Het gebruik van een vuurkorf wordt op minicamping De Tolbrug in Bakel, een boerderijcamping in Noord-Brabant, toegestaan.

Minicamping De Tolbrug Noord-Brabant

De voorzieningen op minicamping De Tolbrug in Bakel zijn netjes, er zijn verspreid over het terrein elektra punten met een ampèrage tot 6 ampère. WIFI is, zonder extra kosten, op het gehele terrein beschikbaar. Het sanitair is erg netjes. In de boerderij is het Museum De Tolbrug gevestigd. Het museum toont u al die gebruiksvoorwerpen, werktuigen, huishoudelijke artikelen en gereedschappen, die de mensen in vroegere tijden in Brabant en met name de Peel hebben gebruikt. Er zijn veel voorwerpen te zien van diverse beroepen, zoals de smid, timmerman, slager, strodekker en de boer. En de boerin met al die spullen om het huishouden draaiende te houden. De washoek met diverse soorten wasbenodigdheden, de kookhoek, de kinderhoek enz.

Mooi beschut plekje op de Tolbrug in Brabant

 

Je vindt in Bakel, daar waar minicamping De Tolbrug is gevestigd, de rust, de schoonheid van de natuur en veel fiets- mountainbike- en wandelroutes. De omgeving heeft de gasten veel te bieden. Zo is er in de nabijheid veel natuurschoon. U kunt de Groote Peel bezoeken, met het ecologische bezoekerscentrum. Verder kunt u gaan wandelen in de bossen van landgoed De Stippelberg. Midden in de natuur ligt daar een grand café, hier kunt u niet alleen een drankje en wat te eten nuttigen, maar ook een frisse duik nemen in de grote zwemvijver met prachtig zandstrand.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Tolbrug in Bakel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina