Minicamping De Rozephoeve in Oisterwijk
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Rozephoeve in Oisterwijk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is gelegen op het prachtige landgoed "De Rozephoeve". Door de ligging, aan de rand van natuurreservaat “De Kampina” en tussen de “Oisterwijkse bossen en vennen”, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van een natuurlijke (en natuurrijke) omgeving. Op fietsafstand (4 km) van de minicamping ligt het mooie Brabantse dorp Oisterwijk, ook wel "de Parel van Brabant" genoemd, terecht trots op haar sfeervolle centrum met een grote verscheidenheid aan winkels en terrasjes. De dorpskern is in zijn totaliteit eigenlijk al een monument te noemen. Wanneer u er doorheen wandelt, ontdekt u veel kleine 'pareltjes' zoals het oude gemeentehuis met zijn lindeboom en kiosk en de karakteristieke gevelhuisjes. Direct vanuit de minicamping De Rozephoeve in Oisterwijk, een boerderijvcamping in de provincie Noord-Brabant, kunt u gebruik maken van diverse wandel- en fietsroutes in en om dit gebied.

 

mINICAMPING dE rOZEPHOEVE IN oISTERWIJK

Met 25 kampeerplaatsen is minicamping De Rozephoeve in Oisterwijk een kleine maar overzichtelijke camping dat omringd is met groen en bossen. De kampeerplaatsen van 10 x 10 meter zijn gedeeltelijk voorzien van een tegelvloer waar u uw voortent op kunt zetten. Zo bent u altijd gegarandeerd van een stabiele en droge ondervloer. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en hebben een eigen parkeerplaats. Ook aan de fietsers is gedacht, hiervoor is overdekte stalling, waar onze gasten de fietsen kunnen plaatsen. Vanaf uw plaats kunt u over gratis Wifi beschiken.
Het sanitair bestaat uit 4 douches, 4 toiletten, een urinoir, vaste wastafels en een chemische toilet. Deze verkeren allemaal in zeer goede staat en worden vanzelfsprekend schoon gehouden.Er is een wasmachine aanwezig en onder de overkapping is een ruime aanrecht voor de afwas.

Boerderijcamping Rozephoeve in Noord-Brabant

 

Op het kampeerveld van minicamping De Rozephoeve in Oisterwijk is een jeu de boules baan aanwezig. Tevens is er achter het kampeerveld een visvijver welke door de kampeerders gebruikt mag worden. Vanuit uw caravan kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. De minicamping is voorzien van satelliet schotels. Plug hierop uw eigen receiver en u hoeft uw lievelingsprogramma's tijdens uw vakantie niet te missen. Op zaterdagavond kunt u en andere campinggasten gezellig samenkomen in de recreatieruimte “de Vérkèskooi”. De recreatieruimte is voorzien van een biljart en diverse gezelschapspellen.

Wilt u meer weten over deze gezellige boerderijcamping in Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Rozephoeve in Oisterwijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina