Minicamping De Polle in Bakkum
Boerencamping in de provincie Noord-Holland.

Minicamping De Polle in Bakkum, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, maakt onderdeel uit van de melkveehouderij van Loek de Graaf. De camping beschikt over 30 ruime kampeerplaatsen, ieder voorzien van 6 amp. elektra en is gelegen in het mooie Kennemerland, vlak aan de kust van de Noordzee.Als u rust zoekt in uw vakantie of tijdens de weekenden dan bent u op minicamping De Polle in Bakkum, een boerencamping in de provincie Noord-Holland op de juiste plaats.

minicamping De Polle in Bakkum, Noord Holland

 


Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen op minicamping De Polle in Bakkum zondermeer netjes en in voldoende mate aanwezig. De eigenaren weten dat dit één van de criteria is waar de (potentiele) gast op let. Het is niet echte een kindercamping, want er zijn geen voorzieningen voor jeugdige kampeerders. Zij moeten hun vertier zoeken in de omliggende plaatsen, zoals Alkmaar, Heiloo en Castricum. Vanuit hier kunt u de bekende fietsroutes fietsen zoals de "Bollenstreek route", "Duinstreekroute" of de "Pontjesroute". Maar u kunt natuurlijk ook naar de stranden van Bakkum, Egmond-Binnen en Egmond aan Zee, daar u gezellig op de boulevard kan zitten of alle rust kunt vinden aan het stille strand.

Boerencamping De Polle in Bakkum, minicamping in Noord-Holland


Binnen een omtrek van enkele kilometers vanaf minicamping De Polle in Bakkum vindt u bijna alles wat mooi is de zee, het strand, de duinen, bossen én polderland. Voorals in de vroege zomer staat de polder op grote vlaktes in bloei. Als u gebruik maakt van de schitterende fietspaden dan ontmoet u de schoonheid van het Kennemerland.

Wilt u meer weten over kamperen op deze mooie boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Polle in Bakkum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina