Minicamping De Meppelerweg in Steenwijk
Boerencamping in de provincie Overijssel

Al jaren genieten Ronald van Vlijmen & Ina Hilberts, eigenaren van minicamping De meppelerweg in Steenwijk, een boerencamping in de provincie Overijssel, van de prachtige zonsondergang, de vele vogels en alles wat groeit en bloeit aan de Meppelerweg. Daar wil men u graag van mee laten genietenen heeft men op een deel van 1.5ha grond een minicamping gerealiseerd. De minicamping en Bed & Breakfast zijn gelegen op het snijvlak van de 'Steenwijker Kamp' en het 'Onnase veld'. Een fantastische verblijfplaats dus, minicamping De Meppelerweg in Steenwijk, een boerencamping in de provincie Overijssel.

minicamping de Meppelerweg in Steenwijk, provincie Overijssel

 

Minicamping De Meppelerweg in Steenwijk beschikt over tien royale kavels voor tent of caravan met de Steenwijker Kamp als achtertuin. Een wandelpaadje vanuit eigen weiland slingert zo de markante stuwwal op. Steenwijk centrum ligt op circa 2,5 km. van de camping. Over de Kamp kunt u zo naar het centrum van Steenwijk wandelen. Het is een prima uitvalbasis voor verkennende fiets- en wandeltochten. Bossen en heidevelden enerzijds, (Havelterberg, Woldberg en de Eese) anderzijds meren en rietlanden.
(Giethoorn, Wieden en Weerribben)

Als extra service heeft minicamping De Meppelerweg in Steenwijk bij slecht weer de accommodatie 'De Koestal'. Hier kunt u vertoeven als het Nederlandse klimaat zich weer eens op haar Hollandse wijze presenteert. 'De Koestal' is in principe toegankelijk voor alle gasten, maar het is ook mogenlijk om de hele camping af te huren, zodat u b.v. als groep of familie alleen over 'De Koestal' kunt beschikken. Tevens biedt men u de mogelijkheid voor een Bed & Breakfast. In het woonhuis van de familie beschikt men over een ruime kamer voor 2 personen. Uw ontbijt kan zowel bij in de eetkamer bij Ronald en Ina of in 'De Koestal' geserveerd worden. Ideaal voor families waarvan (o)pa en (o)ma het niet meer zien zitten om te kamperen.

minicamping de meppelerweg in steenwijk, boerencamping in Overijssel

 

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Kijk dan eens op de website van mini De Meppelerweg in Steenwijk

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina