Minicamping De Hollandse Boerderij in Bodegraven
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

Minicamping De Hollandse Boerderij in Bodegraven, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland is een camping met 35 kampeerplaatsen, die natuurlijk allemaal voorzien van van een electra aansluiting. Bodegraven ligt in de 3 hoek tussen de grote steden zoals Utrecht, Den Haag en Amsterdam. De camping zelf ligt in het buitengebied van Bodegraven, genaamd De Meije. U waant zich hier echt midden in het boerenleven. U vindt rust, frisse lucht en natuurlijk ontspanning op minicamping De Hollandse Boerderij in Bodegraven, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland.

Minicamping De Hollandseboerderij in Bodegraven, boerencamping in Zuid-Holland

Natuurlijk zijn de sanitaire voorzieningen op minicamping De Hollandse Boerderij in Bodegraven helemaal up to date. Naast de minicamping treft u hier ook mogelijkheden aan om met grote of kleine groepen te verblijven. In totaal kunnen in de gebouwen 100 mensen overnachten. Dit biedt natuurlijk vele mogelijkheden. Vlak bij de camping stroomt De Meije, dit staat direct in verbinding met het Nieuwkoopse plassengebied. U kunt hier genieten van een schitterende natuur. De kleine gasten kunnen zich op de camping uitstekend vermaken op de sportvelden, in de speeltuin of in de zwemvijver. En natuurlijk is er WiFi en dit is voor de gasten gratis.

Boerencamping De Hollandseboerderij in Bodegraven, boerderijcamping in Zuid-Holland

 

Minicamping De Holandse Boerderij is een uitstekende uitvalsbasis om diverse sportieve activiteiten te ontplooien. Doordat de Meije verbonden is met de plassen in de omgeving is het kanoen natuurlijk erg hot. Maar ook voor fiets- of wandeltochten leent deze omgeving zich uitstekend. Voor de gast die van afwisseling houdt en ook een een grote stad wil bezoeken is hier slechts enkele 10 tallen kilometers van verwijderd.


Natuurlijk wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland.
Bezoek via deze link de website van minicamping De Hollandse Boerderij in Bodegraven.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina