Minicamping De Hoge Notte in Nederweert
Boerencamping in Limburg

De familie de Groot is de trotse eigenaar van minicamping De Hoge Notte in Nederweert, een boerencamping in Midden-Limburg die nabij een oude karakteristieke boerderij ligt. Deze oude boerderij stamt uit het begin van de negentiende eeuw, en heeft een interessante voorgeschiedenis! Op het terrein kunt u genieten van rust en ruimte. De familie nodigt u van harte uit voor een bezoek aan minicamping De Hoge Notte in Nederweet, een boerencamping in de provincie Limburg.

minicamping de hoge notte en Nederweert

Op minicamping De Hoge Notte in Nederweert bevindt zich een receptie. Tevens heeft men een nieuw, modern sanitairgebouw. Deze bestaat uit een dames en een herenkant elk voorzien van douche, toilet, en wastafel. Onze camping heeft 15 ruime staanplaatsen die allen zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen.

boerencamping in Limburg

 

Nederweert is ’ n stukje Limburg, gelegen aan het westelijk deel van Midden Limburg, dat verrassend anders is. Met onder meer een karakteristiek centrum, bijzondere monumenten, sfeervolle terrasjes, leerzame musea. Nederweert biedt u natuur, rust en ruimte. Het is er goed toeven: voor zowel de inwoner, recreant en toerist. U voelt zich er snel thuis! Minicamping De Hoge Notte in Nederweert past uitstekend in bovenstaande beschrijving.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Hoge Notte in Nederweert.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina