Minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl,
Boerencamping in de provincie Overijssel.

Johan en Trijnie Lijster van minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl, een boerencamping in de provincie Overijssel, nodigen u van harte uit om hun camping eens te bezoeken. De camping ligt op 2 km. afstand van Blokzijl, dichtbij de natuurgebieden “De Weerribben” en “De Wieden”. Het is een heerlijk rustige camping met ruime plaatsen en een prachtig uitzicht over de weilanden, waar de koeien nog lopen te grazen in de wei. Door de goede ligging, dichtbij plaatsen als Blokzijl, Vollenhove en Giethoorn, is het een mooi beginpunt voor heerlijke fiets- en wandeltochten. Men heeft gratis routes voor u klaar liggen. Dus een ideaal uitgangspunt is minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl, een boerencamping in de provincie Overijssel.

Minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl, Overijssel

 

Minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl beschikt over 10 plaatsen, allemaal voorzien van elektra (6 amp.) en rioolafvoer. De sanitair-unit beschikt over 2 wastafels, 2 douches, 2 toiletten en 2 urinoirs. Ook is er een wasmachine aanwezig. In de schuur is er plaats voor uw fietsen. Heeft u geen eigen caravan en wilt u er één huren dan kan dat ook. Op minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl verhuurt men een caravan met voortent, compleet ingericht voor 3 tot 4 personen. Al met al een camping waar u zeker tot rust komt en kunt genieten van een prachtige natuur.

Ook als u van vissen en kanoën kunt u in de buurt blijven van minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl. In de Weerribben zijn diverse plaatsen waar u een kano kunt huren, en als u zelf uw kano bij uw heeft kunt u vanaf Blokzijl prachtige tochten maken. Blokzijl trekt elk jaar weer veel bezoekers. Het oude havenstadje was vroeger gelegen aan de Zuiderzee, maar met de drooglegging van de Noordoostpolder kwam hier een einde aan. Dat Blokzijl veel handel dreef met Amsterdam is nog goed te zien aan de stijl van de huizen aan de haven. In St. Jansklooster en Vollenhove worden er ieder jaar twee prachtige bloemencorso's gehouden.

Boerencamping De Hendrikahoeve in Blokzijl, Overijssel


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Hendrikahoeve in Blokzijl.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina