Minicamping De Eikenzoom in Anerveen
Boerderijcamping in de provincie Overijssel.

Minicamping De Eikenzoom in Anerveen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is rustig gelegen in het fraaie Vechtdal tussen het glooiende landschap van de Sallandse Heuvelrug en de Drentse Hondsrug . Hier ben je nooit ver weg van de mooiste stukjes Nederland. Sterker nog: je staat er middenin. Grenzend aan landgoed ‘De Groote Scheere’ en op een kilometer afstand van de Overijsselse Vecht is er volop gelegenheid om van de natuur te genieten tijdens een wandeling, fietstocht of autorit in de buurt. Een hengeltje uitgooien of een kanotocht maken kan natuurlijk ook in de directe omgeving van Minicamping De Eikenzoom in Anerveen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel.

 

Minicamping De Eikenzoom in Anerveen

 

Met 15 plaatsen (allen met 6Ah-aansluiting) is Minicamping De Eikenzoom in Anerveen echt een minicamping. Toch zijn er veel en moderne voorzieningen, ook voor minder validen, zoals een verwarmd toiletgebouw met douches. Er is een keuken, een dagverblijf en een wasruimte. Ook zijn er oplaadplekken voor uw elektrische fiets en is er een draadloos netwerk. Er zijn een aantal seizoenplaatsen voor hen, die regelmatig terug willen komen. Gelegen aan LF14 en 16 en op slechts 2 kilometer van het Pieterpad is het terrein van deze boerderijcamping ideaal gelegen voor sportieve fietsers en wandelaars. Voor de kleintjes is er een zandbak en speeltoestellen. Voor de ouderen is er ruimte om een balletje te trappen of een kampvuur te stoken.

 

Boerderijcamping De Eikenzoom in Anerveen, Overijssel

 

In de directe omgeving van Minicamping De Eikenzoom in Anerveen vind je attractieparken (vb Slagharen), historische plaatsen en evenementen (vb Oogstdag en Classic TT), musea (vb Veenpark), zwemparadijzen (vb Huttenheugte), restaurants, winkels en outdooractiviteiten. Wil je internationaal of hou je meer van cultuur? Dat kan! Coevorden en Gramsbergen zijn historische stadjes, die op een steenworp van de grens met Duitsland liggen. Boerderijcamping De Eikenzoom biedt zorg en recreatie ineen, maar vooral dé kans op een onvergetelijke vakantie. Hier kom je tot rust en geniet je van de omgeving. Je ontmoet andere mensen en als je wilt steek je je handen uit de mouwen en helpt een handje bij het verzorgen van de dieren, in de moestuin of bij één van de andere activiteiten op het terrein.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan de website van Minicamping De Eikenzoom in Anerveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina