Kleine camping De Duin in Blokzijl
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

De familie Boer, eigenaren van Kleine camping De Duin in Blokzijl, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, wil u uitnodigen voor een bezoekje aan hun mooi gelegen camping. Deze ligt naast de boerderij en heeft in het hoogseizoen 15 ruime staanplaatsen, allemaal voorzien van elektra en draadloos internet, WiFi. De minicamping beschikt over een fris en ruim toiletgebouw, geïntegreerd in de boerderij, met drie toiletten, twee urinoirs, vier douches en drie wasbakken. Ook is er gelegenheid tot afwassen (met warm water). Voor uw kinderen is er onder meer een speelhuisje, een schommel, skelters en een grote trampoline. Maak gebruik van de uitnodiging van de familie Boer en kom eens langs op Kleine camping De Duin in Blokzijl, een boerderijcamping in de provincie Overijssel.

minicamping De Duin in Blokzijl. Overijssel


Op Kleine camping De Duin in Blokzijl heeft u de mogelijkheid tot vissen en zwemmen in de natuurlijke zwemvijver, ook wel een kolk of een wiel genoemd. Het mooie historische stadje Blokzijl ligt op loopafstand van de minicamping. Met zijn haven en terrasjes, smalle straatjes en steegjes, is het een grote trekpleister voor toeristen en watersportliefhebbers uit heel Nederland. Jaarlijks worden er vele evenementen georganiseerd. In de voormalige stal van de boerderij is een nieuwe ruimte gerealiseerd, waar u heerlijk kunt ontspannen. Televisie met satellietontvangst en videorecorder, een voetbalspel, sjoelbak etc.

minicamping De Duin in Overijssel


In de omgeving van Kleine camping De Duin in Blokzijl zijn voldoende bezienswaardigheden te beleven. Enkele bezienswaardigheden in de omgeving zijn de natuurgebieden De Wieden en De Weerribben, de plaatsen/streken Giethoorn, Jonen, Dwarsgracht en Beltschutsloot en Vollenhove, bekend van de Bloemencorso. Verder kunt u in de omgeving van deze boerderijcamping volop genieten van kanotochten, fietstochten en rondvaarten. Ook in de buurt, in de Noord Oost polder, ligt Luttelgeest. U kunt daar de Orchideeënhoeve bezoeken.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Kleine camping De Duin in Blokzijl

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina