Minicamping De Boshoek in Serooskerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping de Boshoek in Serooskerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is een sfeervolle boerderijcamping, deels gelegen in een oude hoogstam fruitboomgaard. Wat deze camping zo bijzonder maakt is de gezellige en ontspannen sfeer in een landelijke omgeving. Door de kleinschaligheid van de camping blijkt het een zeer veilige plek voor de kleintjes te zijn. De camping bevat veel speelmogelijkheden voor de kinderen, zoals een balanceerparcours, schommel, zandbak, trampoline en een speelveld waar men  kan voetballen. De jeu de boules baan zorgt bij jong en oud voor veel vermaak. De familie Van der Putte nodigt u gaarne uit voor een bezoek aan Minicamping De Boshoek in Serooskerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

minicamping De Boshoek in Serooskerke

Het nieuwe sanitair op minicamping De Boshoek in Serooskerke is luxe en comfortabel. In het sanitairgebouw is ook een knusse huiskamer. In deze huiskamer kan men televisie kijken, spelletjes doen en gezamelijk eten of drinken. Over de hele camping kunt u gebruik maken van gratis internet. U kunt ook één van de sfeervol ingerichte chalets of een pipowagen huren. Minicamping de Boshoek is landelijk gelegen en is een uitstekend startpunt voor het maken van mooie fietstochten. In de nabij omgeving vind u het strand, bos en veerse meer.

boerencamping de Boshoek in Zeeland

In de omgeving van minicamping De Boshoek in Serooskerke is genoeg te beleven, u zult er echt even de tijd voor moeten nemen. De camping ligt aan een rustige binnenweg, tussen Serooskerke, Vrouwenpolder en Oostkapelle. In een straal van ca. 3 km bevinden zich de stranden van Oostkapelle en Vrouwenpolder, deze stranden zijn uitgeroepen tot de schoonste van Nederland. Het Veerse meer en het Veerse bos liggen eveneens op ca. 3 km afstand. Verder kan een bezoek aan Middelburg, Vlissingen,Veere en Domburg natuurlijk niet ontbreken. Een aanrader is tevens een bezoek aan Neeltje Jans. Hier kunt u zien hoe de strijd met het water is overwonnen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Boshoek in Serooskerke

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina