Minicamping De Boksheide in Eersel
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping De Boksheide in Eersel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, ligt op de grens van Eersel en Bergeijk een mooi en rustig buitengebied in het zuiden van deze provincie. Deze minicamping biedt U als gast een ruime standplaats die zowel uitzicht geeft op de bossen en weilanden. Men beschikt over voldoende staanplaatsen voor zowel caravans campers en tenten. Alle staanplaatsen zijn voorzien van een elektrische aansluiting. Natuurlijk is er op iedere campingplaats wifi aanwezig. Als uw huisdier wilt meebrengen dan dient dit vooraf overlegd te worden met de eigenaren van Minicamping De Boksheide in Eersel, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

 

Minicamping De Boksheide in Eersel

 

Op Minicamping De Boksheide in Eersel is een verwarmd sanitairgebouw met de volgende voorzieningen; 4 douches,
2 wascabines, 4 toiletten, 4 wastafels en mindervalide camping gasten kunnen gebruik maken van een speciale voorziening. Tevens zijn er een wasmachine en een fietsenstalling aanwezig. Op het terrein is een mooie Jeu de boules baan aangelgd waar u gezellig een balletje kunt gooien. In de verwarmde recreatieruimte die voor een extra aangenaam verblijf zorgt ligt voor u informatiemateriaal over de bezienswaardigheden en de omgeving ter inzage.

Boerderijcamping De Boksheide in Eersel, Noord-Brabant

 

Minicamping Boksheide in Eersel ligt op de grens van de gemeente Eersel en Bergeijk en is gesitueerd in een zeer bosrijke omgeving. Twee gemeentes met een eigen karakter. Het mooie natuurgebied de Cartierheide en de Belgische grens liggen op een steenworp afstand. Een unieke locatie om er een langere tijd te verblijven zeker als u liefhebber bent van wandelen en fietsen. Hier is rust natuurlijk vanzelfsprekend. Vanuit de boerderijcamping kunt u meteen gebruik maken van het wandel- en fietsknooppuntroutes. In de nabije omgeving vindt u ook talrijke leuke restaurantjes waar u heel gemoedelijk en Bourgondisch ontvangen wordt. Daar proeft u de gezellige Brabantse sfeer.

 

Wilt u meer weten over deze Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan de website van Minicamping De Boksheide in Eersel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina