Minicamping De Boderie in Albergen
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Lansink van minicamping De Boderie in Albergen, een boerencamping in de provincie Overijssel willen u graag itnodigen voor een kampeerbezoek aan hun kleine camping. Op de camping staan 10 plaatsen tot beschikking van de gasten. Hier kunt u heel rustig kamperen. Albergen ligt in het deelgebied Twente. Dit gebied staat bekend om de mooie natuur. De camping is van alle gemakken voorzien en beschikt over luxe sanitaire voorzieningen, zoals een sanitairruimte met vloerverwarming, 3 douches, wasgelegenheid, 3 toiletten en urinoir. Minicamping De Boderie in Albergen, een boerencamping in de provincie Overijssel heeft tevens uitstekende voorzieningen voor rolstoelgebruikers.

minicamping De Boderie in Albergen, Overijssel, Twente

 

In 2005 heeft de familie Lansink 5 fantastische boerderijkampeerhuisjes weten te realiseren. De huisjes hebben de volgende namen gekregen: Erve Volmer, Erve Westenoagel, Erve Buter, Erve 't Hanhof en Erve Haselbekke. Ook de huisjes zijn rolstoelvriendelijk! Alle huisjes zijn voorzien van (satelliet-) TV, radio, gaskachel, keuken (incl. koelkast, 4-pits kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, etc.), toilet en tuinset op de veranda. Ze zijn aangepast voor rolstoelgebruik. Bovendien kan er worden gedouched en gewassen in de sanitairruimte van onze camping.

Natuurlijk biedt minicamping De Boderie in Albergen u voldoende mogelijkheden om de mooie streek in Twente te verkennen. Er zijn o.a. 3 fietsroutes: "Twents Brugg'nbuulke"-route, de "Twentse Erven"-route en de "Twentse boeren vroeger en nu"-route. Daarnaast heeft men voor U een aantal wandelroutes liggen die een mooie en unieke kijk geven op het prachtige Twentse landschap. De Boderie ligt aan het "Twentepad". Een veelbelopen en welbekend wandelpad door Twente.

Boerencamping De Boderie in Albergen Twente, Overijssel

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Boderie in Albergen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina