Boerencamping D'Ouwe Ploeg in Zoutelande
Minicamping in de provincie Zeeland

De familie de Visser van minicamping D'Ouwe Ploeg in Zoutelande, een boerencamping in de provincie Zeeland heet u graag welkom op hun mooie camping. iVakantie is vrijheid, ’s morgen naar buiten stappen, kijken wat de dag brengt. Lekker luieren of er  op uit. Dan bent u hier op het goede adres. Camping D’ouwe ploeg ligt op het unieke Walcherse platteland.  Wat u ook wilt, het strand is dichtbij, fietsend kan u heel het eiland gaan zien en u kunt zo de wandelpaden op om het platteland en de natuur van dichtbij te beleven. Maar gewoon een dag op de camping blijven en genieten van u wel verdiende vakantie kan natuurlijk ook. Spreekt u dit aan kom dan genieten van de rust, ruimte en gemoedelijkheid die de camping uitstraalt, het gevoel hebben dat u echt  deze vakantie verdiend. U kunt hier terecht voor kampeerplaatsen, verhuur van luxe chalets en een vakantiewoning. Indien u deze pagina verder leest zult u ervaren dat u in deze omgeving geen leukere camping vindt als minicamping D'Ouwe Ploeg in Zoutelande, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Camping D'Ouwe  Ploeg

 

Op minicamping D'Ouwe Ploed in Zoutelande zijn 15 standplaatsen aanwezig. Het zijn luxe kampeerplaatsen, want ze zijn allemaal voorzien van een 10 amp. stroomaansluiting, een eigen rioolaansluiting, een watertappunt en men kan beschikken over gratis WiFi. Indien u wilt kunt u beschikken over gratis vlonders in de voortent. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven op de boerderij. Eieren rapen, knuffelen met de dieren, lekker scheuren met de skelter, of lekker met de boer op de trekker. Genieten van het strand, het platteland, natuur, of het leven op de boerderij. Het kan allemaal op of vanuit u vakantieadres. Mocht het weer eens tegen zitten, dan kan men zich vermaken in de recreatieruimte. Hier is een tafeltennistafel, een sjoelbak, een tv, een zithoeh etc.

Natuurlijk zijn ook de sanitaire oorzieningen op minicamping D'Ouwe Ploeg in Zoutelande in ruime mate aanwezig. Er is een aparte afdeling voor dames en heren. Er zijn 4 douches en 4 wastafels, 4 toiletten en een urinoir. Naast de plek uw uw vaatwas te kunnen doen, met warmstromend water, is een groentewasplaats aanwezig. Om ook het milieu goed gezind te zijn, wordt het afval gescheiden ingezameld en dient u uw toilet te legen in de stortplaats voor het chemisch-toilet. Tevens teelt men, net als meerdere bedrijven op Walcheren, vaste planten en zomerbloemem, voor de zaadwinning. Dit zorgt er voor dat je op Walcheren fleurige bloemenvelden tegen kan komen. Tijdens het groeiseizoen en bij voldoende belangstelling, geeft men rondleidingen langs de bloemen.

Landerijen bij Camping D'Ouwe Ploeg in Zoutelande

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping D'Ouwe Ploeg in Zoutelande.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina