Minicamping Burgh in Burgh-Haamstede
Boerencamping in de provincie Zeeland

De Familie van de Kooman heet u van harte welkom op Minicamping Burgh te  Burgh-Haamstede, een boerencamping in de provincie Zeeland. Burgh-Haamstede is gelegen in de westhoek van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. De camping ligt tegen de dorpskern van Burgh, met een bakker, slager en supermarkt op loopafstand. Het is een rustige gezellige camping met vijf vaste stacaravans (niet verhuurbaar) en twintig ruime tour plekken met stroom 4 ampère. De tour plekken zijn geschikt voor caravans, campers en tenten. Op het terrein van minicamping Burgh in Burgh-Haamstede, een boerencamping in de provincie Zeeland, zijn 5 toiletten en 4 douches met warm en koud stromend water beschikbaar.

minicamping Burgh in Burgh-haamstede, zeeland

 

Verdere voorzieningen op minicamping Burgh in Burgh-Haamstede zijn natuurlijk de royale plaatsen met stroomaansluiting, de uitgebreide en nette sanitaire voorzieningen, een buitenspoelvoorziening met warm en koud water, een wasmachine en droger (tegen betaling), een stortplaats voor chemische toiletten, een recreatieruimte met tafeltennis en ook nog een kinderspeeltuin. Heeft u een hond dan is deze op de camping van harte welkom. Wilt u uw paard of pony meenemen op vakantie dan is dat mogelijk. Naast onze camping ligt Paardenhotel Burgh waar uw paard gestald kan worden in ruime boxen met uitgebreide voorzieningen om paardesport te bedrijven.

boerencamping Burgh in Burgh-Haamstede, minicamping in Zeeland


 

Op fietsafstand van minicamping Burgh in Burgh-Haamstede bevinden zich: de Noordzee met uitgestrekte stranden en duinen om te zwemmen, zonnen of te wandelen, de dijk naar de oosterschelde met mooi plaatsen om te duiken en te vissen, de bossen, om te wandelen, (cross)fietsen en paard te rijden en de stormvloedkering in de Oosterschelde. Verder is de camping een ideaal startpunt voor fiets en auto tochten door zeeland langs historische stedjes als Veere, Zierikzee en Middelburg.  Houdt u van stranden, paardrijden,fietsen, wandelen? Uitgestrekte bos gebieden, natuur?  Komt u dan naar Minicamping Burgh. 

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Burgh in Burgh-Haamstede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina