Minicamping Broedershoek in Koudekerke
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Minicamping Broedershoek in Koudekerke, een boerderijcamping in Zeeland, biedt plaats aan 15 (toer)caravans en/of tenten. Elke plaats is voorzien van elektra (10 amp), kabeltelevisie en water. Hier kampeert u met luxe voorzieningen in een oude fruitboomgaard. Het is elk kampeerseizoen genieten; de bloesem in de lente, kersen en pruimen in de zomer en appels en peren in het najaar. Natuurlijk is het mogelijk om mee te snoepen! U kampeert op ruime plaatsen. De grote kersenboom biedt veel schaduw, maar ook als u van zon houdt is er volop keuze. Een bijzettentje kan geplaatst worden in overleg. U moet het echt eens uitproberen hoe het kamperen is op minicamping Broedershoek in Koudekerke, een boerderijcamping in de provincie Zeeland.

mooie plekjes op minicamping Broedershoek in Zeeland

 

Op Minicamping Broedershoek in Koudekerke kunt u ook een volledig ingerichte stacaravans huren, ze zijn geschikt voor 4 personen. De camping is autovrij. Naast de camping is ruime gratis parkeergelegenheid. Het sanitair is erg netjes en bestaat uit 3 douches, drie toiletten, 4 wastafels voor de dames. Het zelfde aantal is er natuurlijk voor de heren. Tevens is er natuurlijk een afwasgelegenheid. U kunt tegen een kleine vergoeding gebruik maken van Wifi. Deze boerderijcamping beschikt over een ruim speelveld waar groot en klein zich heerlijk kunnen vermaken. Ook kunnen de kinderen meehelpen met het voederen van de kleine dieren. De minicamping ligt naast Vakantieoord Broedershoek. De gasten van de camping kunnen van de faciliteiten van het vakantieoord gebruik maken.

Boerderijcamping Broedershoek in Koudekerke, Zeeland

 

Minicamping Broedershoek in Koudekerke ligt op Walcheren, centraal tussen de duinen en het strand van Dishoek (2 km), het dorp Koudekerke (1 km) en de steden Vlissingen en Middelburg (4 km). De diversiteit van natuur en cultuur met het heerlijke klimaat van Walcheren (de meeste zonuren van Nederland) maken een vakantie bij minicamping Broedershoek een vakantie om niet snel te vergeten! En regent het dan toch een dagje? Dan is er ook van alles te beleven! Wat er te doen is bij regen én bij zonneschijn op deze boerderijcamping dat vindt u op hun website.

 

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan de website van Minicamping Broedershoek in Koudekerke.

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina