Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande
Boerderijcamping in de provincie Zeeland (Walcheren)

Op minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is het heerlijk genieten, er is rust en ruimte om heerlijk te ontspannen. Er zijn 15 ruime plaatsen beschikbaar die voorzien zijn van een 10 amp. electra aansluiting, een watertappunt en een waterafvoer. Ook is er een rookvrij vakantiehuis, genaamd de Roosjeshof, te huur. Deze heeft een mooi uitzicht en je kunt hier heerlijk genieten van de rust en gezelligheid. Het biedt ruimte aan 6 personen met aan de achterzijde een terras met uitzicht op de duinen en de familietuin. Voor alle gasten van Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, is gratis wifi beschikbaar.

 

De eigenaren van minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande hebben ook aan de kinderen gedacht. Op de autovrije kampeerweide zijn verschillende speeltoestellen, een zandbak en een voetbalveldje aanwezig. In het voor-, hoofd- en naseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Tevens zijn er uitstekende voorzieningen aanwezig. Het verwarmd toiletgebouw beschikt over 4 douches en 4 toiletten inclusief toiletpapier. Buiten bij het toiletgebouw is een spoelplaats met warm water aanwezig. Tevens zijn er een koelkast en vriezer aanwezig. U mag eventueel kosteloos gebruik maken van vlonders in uw voortent. Voor de fietsen is een overdekte fietsenstalling aanwezig waar u ook uw elektrische fiets kunt opladen. Iedere morgen is er op de camping de broodjesservice, waar u heerlijke verse broodjes kunt kopen. Honden zijn alleen welkom in het laagseizoen.

Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande ligt op 5 a 10 minuten fietsafstand van het strand en op 500 meter loopafstand van het nabij gelegen natuurgebied. Verder kunt u met het hele gezin, met vrienden en andere campinggasten genieten van de familietuin. In de familietuin is er voor ieder wat wils, met een prachtig uitzicht naar de duinen. Een wandelpad door de familietuin, langs de minicamping en het voetbalveldje, over de parkeerplaats en weer terug op het kampeerveld. Langs het wandelpad staan er bankjes zodat u heerlijk kunt genieten van het uitzicht naar de duinen, zonsopgang en zonsondergang op deze boerderijcamping op Walcheren.

 

Wilt u ook graag meer weten over deze boerencamping op Walcheren, Zeeland?
Kijk dan eens op de website van Minicamping Boudewijnskerke in Zoutelande

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina