Minicamping Boerdam in Uffelte
Boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Schenkel zijn de eigenaren van minicamping Boerdam in Uffelte, een boerencamping in de provincie Drenthe. De bij de SVR angesloten mini-camping, ook wel genoemd "boerencamping" bevindt zich aan de rand van Uffelte. Gelegen tussen Dwingeloo, Diever en Havelte, in een natuurlijke en bosrijke omgeving. Er zijn mooie fiets- en wandelpaden in mooie natuurgebieden als het Dwingelderveld, het Drents-Friese woud en het Ooster- en Westerzand. U kunt zo vanaf minicamping Boerdam in Uffelte, een boerencamping in de provincie Drenthe, het bos in om te wandelen of te fietsen.

minicamping Boerdam in Uffelte, boerencamping in Drenthe

 

Minicamping Boerdam in Uffelte heeft 25 ruime plaatsen met een mooi grasveld. Enkele plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau, elke plaats heeft 6 ampére stroom. Het sanitair is voor dames en heren apart, voor ieder 3 douches, 3 toiletten en een afsluitbare wasruimte met warm en koud water (dit alles is vernieuwd in 2008). Buiten het gebuw is er ruimte voor de afwas. Voor de kinderen zijn er op het veld diverse speeltoestellen zoals een zandbak, speeltreintje en schommels. Verder zijn er 2 grote skelters en voor de kleinsten zijn er fietsjes, trekkers, kleinere skelters enz. Daarnaast is er een overdekte speelruimte met hierin een televisie, een kast met boeken en foldermateriaal, een tafeltennistafel, sjoelbak, tafelvoetbalspel.

Ook is op minicamping Boerdam in Uffelte een 4 persoons caravan en een vouwwagen te huur. In de recreatie-schuur is een zithoek met T.V. aangesloten d.m.v. digitenne en een boekenkast. Verder staat hier een koelkast waarvan U gebruik kunt maken. Voor (kleine) groepen en familie's beschikt men over een apart veldje. Tevens kan men als groep gebruik maken van de schuur. Trekkerstenten en huifkarren zijn ook welkom op de camping. Hiervoor is altijd plaats. Voor paarden is een aparte weide beschikbaar.

Boerencamping Boerdam in Uffelte, provincie Drenthe

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Boerdam in Uffelte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina