Minicamping "Bij Ons" in Groesbeek
Boerencamping in de provincie Gelderland

Natasja en Rita Giesbers zijn de eigenaren van minicamping " Bij Ons" in Groesbeek, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland. Zij hebben een mooie camping gerealiseerd met 12 zeer ruime standplaatsen, allemaal ongeveer 350 m2. Langs de camping stroomt de Groesbeek, het riviertje waarnaar de plaats Groesbeek is genoemd. Vanfa de camping heeft u ruim uitzicht over de weidse omgeving, u kijkt zelf naarde duitse bossen. Minicamping "Bij Ons" in Groesbeek, een boerencamping in de provincie Gelderland is kamperen in rust en ruimte.

Boerencamping Bij ons in Groesbeek, Achterhoek

 

Alle 12 kampeerplaatsen op minicamping "Bij Ons" in Groesbeek zijn voorzien electra. Men beschikt over zeer ruime en natuurlijk hele nette sanitaire voorzieningen die ruimschoots aan de eisen voldoen. Ook de kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken, het speeltuintje en het riviertje De Groesbeek zijn zaken waar ze zich uren kunnen vermaken. Ook de pony's vinden aandacht van kinderen niet erg.

Bij Onss in Groesbeek, boerencamping in Gelderland

 

Vanaf de minicamping "Bij Ons" in Groesbeek kunt u zo de fiets en wandelroutes op, waaronder de bekende Via Romana. Verder zijn er in de omgeving voldoende zaken waar u zich kunt vermaken, zoals zwemmen, boerengolf, Theetuinen etc. Ook een bezoekje aan Nijmegen of het duitse Kleve is zondermeer een aanrader. De gezusters Giesbers zullen u met open armen ontvangen!

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping "Bij Ons" in Groesbeek

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina